ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ενώ είναι λαλίστατος στις καταγγελίες για τους "δικούς" του αρνείται πεισματικά να απαντήσει στα ερωτήματα που αφορούν τα χρέη που άφησε η Διοίκησή του

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ενώ είναι λαλίστατος στις καταγγελίες για τους "δικούς" του αρνείται πεισματικά να απαντήσει στα ερωτήματα που αφορούν τα χρέη που άφησε η Διοίκησή του

Κομματική πειθαρχία μαθαίνουμε πως επικαλείται ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιάννης Αναγνώστου ο οποίος στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στήριξε ανοιχτά τον Συριζαίο Κοκοτίνη!!!



Είναι να γελάς και να κλαις ταυτόχρονα όταν η δημοτική παράταξη του πρώην Δημάρχου βγάζει ανακοινώσεις και μέμφεται την δημοτική Παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου ενώ δεν απαντάει καθόλου για τα 12.000.000 ευρώ χρέη ;που παρέδωσε σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου στον νυν Δήμαρχο κ. Βαλασόπουλο.

Φαίνεται για τον κ. Αναγνώστου προέχει η εσωκομματική κόντρα και ουδόλως ασχολείται να απαντήσει επιτέλους επί της ουσίας για να μη θίγεται για κακοδιαχείρηση σύσσωμη η δεξιά παράταξη.

Στο δελτίο τύπου μάλιστα που εξέδωσε ο κ. Αναγνώστου ξεχνάει να αναφέρει την στάση που κράτησε στις προηγούμενες ψηφοφορίες (στο δημοτικό συμβούλιο) όπου μεθοδικά προσπάθησε να αποκλείσει από όλες τις επιτροπές εκπρόσωπο της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Οφείλει και η ΝΔ ως κόμμα να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις επιλογές της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί πολύ Δήμαρχοι που βγήκαν παλιότερα με τα χρώματά της, και την στήριξή της,  βρέθηκαν να υποστηρίζουν υποψηφίους που ουδεμία ιδεολογική συγγένεια έχουν με την Κεντροδεξιά.

Δεν μας άρεσε που ψηφίστηκε η Τασία Τατσούλη από την δημοτική παράταξη του κ. Ευσταθίου αλλά μάθαμε τι είχε προηγηθεί και κυρίως αντιλαμβανόμαστε τις δικαιολογημένες πικρίες που έχουν στελέχη που στηρίζουν χρόνια τώρα την Κεντροδεξιά Παράταξη και τους επίσημους υποψηφίους εις βάρος της δικής τους προβολής.

Μετά από τόσα χρόνια στήριξης των επιλογών του κόμματος  κατά την άποψή μας ο κ. Τάσος Ευσταθίου είχε το δικαίωμα να βγει μπροστά και να δώσει την μάχη του.

Διαφωνούσαμε εξαρχής με τους ήπιους και πολιτισμένους τόνους που διεξήγαγε τον προεκλογικό του αγώνα.

Θεωρούσαμε από την πρώτη στιγμή πως με την καλή διαγωγή και τους χαμηλούς τόνους με τους οποίους επέλεξε να πολιτευθεί  άφησε πολλά περιθώρια στους πραγματικούς υπονομευτές της παράταξης να κερδίσουν μερίδα των κεντροδεξιών πολιτών που δεν είχαν γνώση της κατάστασης.

Όχι δεν ήταν δυνατόν να στηριχθεί εκ νέου ένας Δήμαρχος που δεν απαντάει στον κ. Βαλασόπουλο για τα χρέη που του παρέδωσε.

Δεν είναι δυνατόν τέσσερα χρόνια μετά ο κ. Αναγνώστου να μην μπαίνει στον κόπο να απαντήσει για το τεράστιο χρέος που παρέδωσε.

Δεν γνωρίζουν οι Ηλιουπολίτες μέχρι σήμερα!!! πόσο χρέος του άφησε ο Γεωργάκης και θεωρούμε αδιανόητο να υπάρχουν ακόμα και σήμερα στα χάλια που βρίσκεται η Πατρίδα εξαιτίας τέτοιων ανεύθυνων δημοτικών διοικήσεων αναπάντητα οικονομικά θέματα.

Τελικά κ. Αναγνώστου πόσα χρέη παραλάβατε το 2006 και πόσα παραδώσατε το 2010;

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ήξερε πόσα χρέη παρέλαβε το 2006 θα ξαναέβγαινε δήμαρχος το 2010. Τέσσερα χρόνια όμως δεν πρόκαμε να βρει τα χρέη που παρέλαβε το 2006.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην ζήτησε από τον Ευσταθίου η Νέα Δημοκρατία να στηρίξει Αναγνώστου. Κάτι ήξεραν άλλωστε στη Νέα Δημοκρατία που έδωσαν το χρίσμα στον Ευσταθίου.

Ανώνυμος είπε...

ενω ο Ευσταθιου Αγιος Ανθρωπος....δεν ηταν στην Διοικηση του Δημου επι Αναγνωστου.....μονος του τα εφαγε εαν εφαγε ο πρωην δημαρχος...οι αντιδημαρχοι λειπανε απο το φαγοποτι ηταν στο κατηχητικο εκεινες τις ωρες ....

Αφου δεν εχετε λιγο τσιπα επανω σας κ οι μεν κ οι δε κ αφου σας ανεχομαστε...καλα μας κανετε....