ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τέσσερις ώρες για μια φορολογική ενημερότητα στη ΔΟΥ Ηλιούπολης

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Τέσσερις ώρες για μια φορολογική ενημερότητα στη ΔΟΥ Ηλιούπολης

Και όμως στην Ελλάδα του 2014 που κάνει μεταρρυθμίσεις χρειάζονται τέσσερις ολόκληρες ώρες για να πάρει ένας πολίτης φορολογική ενημερότητα!!


Από τις 8 το πρωί στη ΔΟΥ Ηλιούπολης και τελείωσα στις 12:00. Τελικά οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν έναν τρόπο μοναδικό να ευτελίζουν κάθε προσπάθεια που κάνει αυτή η Κυβέρνηση να προχωρήσει η Χώρα μπροστά.

Είναι εμφανές πως το υπάρχον δυναμικό είναι ανεπαρκές στο να εφαρμόσει τις ρητές εντολές της Κυβέρνησης Σαμαρά για μείωση του χρόνου αναμονής στις δημόσιες υπηρεσίες.

Κόσμο η εφορία δεν είχε , οι διαδικασίες παρέμεναν δαιδαλώδεις και το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο ο πολίτης να ταλαιπωρείτε εξαιτίας της ανυπαρξίας ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Βλέπετε το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι παντού και δεν θέλει  να αξιολογηθούν τα δικά του κομματόσκυλα. 

Βλέπετε σε αυτή την Χώρα δουλεύουν θεωρείται πολυτέλεια να τελειώνεις μέσα σε δέκα λεπτά την συναλλαγή σου με δημόσια υπηρεσία.

Και όσο και εάν προχώρησε αυτός ο Τόπος σε νέες μεθόδους στο να  κλέβει το ευρωπαϊκό χρήμα δεν κατάφερε ΠΟΤΕ να λειτουργήσει ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ.

Κλέφτες και εκβιαστές είναι στην Ελλάδα μια χούφτα επιχειρηματίες λέει η Λαγκάρντ και δυστυχώς κάποιοι πολιτικοί κάνουν πως το ακούνε για πρώτη φορά.

Μα καλά ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως καμιά εκατοσταριά επιχειρηματίες έχουν φάει περί τα 250 δις ευρώ και μας οδήγησαν ως εδώ;

Σ.Μ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαθύ ΠΑΣΟΚ, εκατοσταριά επιχειρηματίες που έχουν φάει 250 δις ... ... ...
Μετά τη ΔΟΥ Ηλιούπολης σου προτείνω να επισκεφτείς τη βιολογική λαική αγορά της Τετάρτης στην Ηλιούπολη, τη διάθεση τροφίμων χωρίς μεσάζοντες στις 28/9 στην Ηλιούπολη, το "ΙΚΑ" ... ΠΕΔΥ στην Ηλιούπολη.
Βιβλία θα γράψεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έφτιαξαν φίλε τον ΕΝΦΙΑ δημόσιοι υπάλληλοι. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ που σήμερα είναι ΣΥΡΙΖΑ τον ζύμωσε, οι εισαγόμενοι Λαλάκηδες τον έγραψαν και ο Αντώνης πατώντας την πεπονόφλουδα τον φορμάρισε στον κοσμάκη.

Ανώνυμος είπε...

Αφού πήρες τελικά το χαρτί μη το λες ούτε του παπά. Γιατί η μισή Ελλάδα χρωστάει και δεν μπορεί να κάνει ούτε αίτηση για φορολογική ενημερότητα. Άδεια δεν ήταν η Εφορία; Άλλαξαν οι εποχές. Περνάς άνετα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα και όταν φτάνεις στην Εφορία αλλάζεις δρόμο.