ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δείτε την φωτογραφία και θυμηθείτε μας σε μερικούς μήνες για όσα θα σας αποκαλύψουμε

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Δείτε την φωτογραφία και θυμηθείτε μας σε μερικούς μήνες για όσα θα σας αποκαλύψουμε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Είναι η στιγμή που ο Πρωθυπουργός της Χώρας Αντώνης Σαμαράς με δυσκολία πλησιάζει το αυτοκίνητό του για να αποχωρήσει από τον χώρο που λίγα λεπτά πριν είχε εκφωνήσει την ομιλία του για τα 40 χρόνια της ΝΔ.
Ο κόσμος τον επευφημεί όμως κάποιοι του λένε να αλλάξει το κόμμα αλλιώς νίκη στις προσεχείς εκλογές δεν θα δει.

Η κριτική μας στη συγκυβέρνηση είναι γνωστή και καθότι τα γραπτά μένουν μπορεί ο κάθε αναγνώστης μας να δει τι γράφουμε δυο χρόνια τώρα αλλά κυρίως από το 2007 όταν ΠΡΩΤΟΙ και ΜΟΝΟΙ μας τότε μιλούσαμε για την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Πατρίδας.

Ο χρόνος μας δικαίωσε και παρόλο που προτιμήσαμε να παραμείνουμε ένα ιστολόγιο με δυνατή φωνή οι αναγνώστες του διαδικτύου που έχουν και αυτοί τις κακές συνήθειες των Νεοελλήνων προτιμούν ακόμα και σήμερα να διαβάζουν για βίζιτες , για ευκαιρίες που δεν απαιτούν καθόλου κόπο, και να αναμένουν τον ΣΥΡΙΖΑ να τους αποκαταστήσει μισθούς και συντάξεις και φυσικά να τους διορίσει ΟΛΟΥΣ στο Δημόσιο.

Ο Νεοέλληνας δείχνει να μην έχει αντιληφθεί ακόμα και σήμερα πως λεφτά δεν υπάρχουν και εάν υπάρχουν είναι σε πορτοφόλια αόρατα που μετακινούνται σε κάθε γωνιά του πλανήτη χωρίς να μπορεί καμιά δημοκρατική Κυβέρνηση να τα υφαρπάξει και να τα μοιράσει στον δοκιμαζόμενο οικονομικά ελληνικό λαό.

Από την άλλη βλέπουμε με οδύνη πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει αφήσει κατά μέρος τον "πόλεμο" με τα επιχειρηματικά συμφέροντα και βρήκε πρόσφορο έδαφος να ισοπεδώσει οικονομικά τους μικρομεσαίους επιβάλλοντας έναν παντελώς άδικο και χωρίς λογική φόρο στην ακίνητη περιουσία τον ΕΝΦΙΑ που χτυπάει την ραχοκοκαλιά της δεξιάς παράταξης. ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ που κατά παράδοση έβαζε πάντα πλάτη για να σωθεί αυτή η δύσμοιρη χώρα.

Όλοι αυτοί που μάτωσαν για να αποκτήσουν ένα κεραμίδι ή που το βρήκαν από τους δικούς τους καλούνται να πληρώσουν δεκάδες ευρώ για κάτι που δεν τους προσφέρει κανένα εισόδημα επειδή η Κυβέρνηση αδυνατεί ή δεν θέλει (πλέον δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε αυτό) να μαντρώσει σε οικονομικές φυλακές ελάχιστους Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές που χρωστούν δις ευρώ στο Δημόσιο και στις Τράπεζες.

Την ώρα που για 5.000 ευρώ σου κατάσχουν την σύνταξή σου η οικογένεια Βαρδινογιάννη μπορεί να χρωστάει 1 δις ευρώ και να στρώνει και τον δρόμο στον Τσίπρα για να Κυβερνήσει!!!

Είναι τέτοια η απέχθεια του απλού δεξιού για την κατάντια της παράταξης που στον εορτασμό για τα 40 χρόνια της παράταξης έλειπε η βάση της.

Έμειναν οι Ρουσόπουλοι πάρτε και την φωτό για απόδειξη και οι κουρασμένοι πρώην Πρωθυπουργοί για να μας θυμίζουν πως τελικά δεν μάθαμε τίποτα από τα λάθη μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως Νέο-Πασόκ θα συνεχίσει να κατεδαφίζει όσα έχτισε αυτή εδώ η Παράταξη με τους αγωνιστές της που πάλεψαν τον κομμουνισμό και τον φασισμό και θεμελίωσαν την δημοκρατία στον Τόπο μας.


Είναι αδιανόητο για όλους τους απλούς νεοδημοκράτες η συγκυβέρνηση με τους καταστροφείς του ΠΑ.ΣΟ.Κ όπως είναι αδιανόητο να μην έχουν κληθεί στην εκδήλωση αγωνιστές της παράταξης που μάτωσαν στο πεζοδρόμιο για να διοικείται σήμερα το κόμμα από τους Παπαμιμίκους και τους Λαζαρίδηδες που βρέθηκαν από την ΚΝΕ και το Δίκτυο 21 στην ΝΔ του Σαμαρά.

Τελικά οι πρώην κομμουνιστές και οι νεοφιλελεύθεροι διέλυσαν μια παράταξη που έχει βαθιές ρίζες στον πατριωτισμό και τον Εθνικισμό και που πέτυχε με τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει την χώρα να μην ζει με δανεικά και αγύριστα.

Η οδύνη της χρεοκοπίας που έρχεται με την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές δεν θα βαρύνει μόνο τον άμυαλο ελληνικό λαό αλλά και την ηγεσία που αρνείται να αντιληφθεί πως στον νεοέλληνα μπορεί να κόψεις τα πάντα αλλά όχι να του μειώσεις την υπερηφάνειά του.

Και δυστυχώς πολλά στελέχη της τωρινής ΝΔ με πράξεις και παραλείψεις τους έχουν εξαγριώσει τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες που παλιότερα για όσους τα ξέχασαν πολεμούσαν ενάντια σε όσους επιβουλεύονταν την Δημοκρατία στη Χώρα μας.

Τώρα κοιτάνε τους Συριζαίους να προελαύνουν και πολλοί εξ αυτών τους τείνουν και χείρα φιλίας!!

Οι όροι δεξιά - αριστερά δεν πέθαναν όπως θέλουν να σας πείσουν οι ανιστόρητες γραφίδες της αριστεράς.

Η δεξιά παράταξη έβαλε την Χώρα σε Ευρωπαϊκή τροχιά , πολέμησε τον κομμουνισμό και έσωσε την πατρίδα από την κόκκινη τυραννία και οδήγησε στις φυλακές τους δικτάτορες της 21ης Απριλίου που οδήγησαν στην τραγωδία της Κύπρου.

Ο λαός τους επόμενους μήνες θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσει με ποιους θα πάει.

Με την Δύση και τους φυσικούς μας συμμάχους ή με τους πρώην θιασώτες των κόκκινων δικτατοριών που κατέστρεψαν πλείστα έθνη στην γειτονιά μας.

Η προσπάθεια να διορθωθούν τα κακώς κείμενα της παρούσας Κυβέρνησης τους επόμενους πέντε μήνες μέχρι τις εκλογές δεν είναι μόνο θέμα ΤΙΜΗΣ για την δεξιά παράταξη.

Είναι και η μεγάλη της ευθύνη για να παραδώσει την Χώρα σε δρόμο ασφαλή έστω και εάν αυτός ο λαός με τις επιλογές του τα τελευταία 40 χρόνια απέδειξε το πόσο ανώριμος είναι.

Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ πιστό στις αρχές και στις αξίες που πρεσβεύει από την πρώτη μέρα που σας "συντροφεύει" στο διαδίκτυο θα συνεχίσει τον έντιμο και δύσκολο αγώνα του για ουσιαστική ενημέρωση του ελληνικού λαού χωρίς χορηγούς και κομματικές παρωπίδες.

Δεν θα πάψει όμως ΠΟΤΕ να πολεμάει τους κόκκινους και μαύρους φασίστες που προσπαθούν να ανατρέψουν την αστική δημοκρατία μας.

Με όσα λάθη και παραλείψεις και εάν έχει αυτή η Δημοκρατία δεν παύει να μας αφήνει ελεύθερους να αποτυπώνουμε τις απόψεις και τις Ιδέες μας.

Εμείς υπάρχουμε γιατί υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στον Τόπο και θα πάψουμε να υπάρχουμε όταν αυτή εκλείψει.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την επόμενη φορά να δίνουν αριθμημένες προσκλήσεις εφόσον δεν επιτρέπονται όρθιοι και καθισμένοι στα σκαλοπάτια. Διαφορετικά να καλούν πακιστανούς σαν τον μπένι στις τελευταίες εκλογές για να γεμίζουν το χώρο.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΟΡΤΗ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΟΥΣΤ ΒΡΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΑΣΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ 20 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Σηκωτό τον φέρνουν σηκωτό τον παίρνουν. Δεν τον αφήνουν να έρθει σε επαφή με τον κόσμο. Για να μην ακούσει αλήθειες και χάσουν τον ύπνο τους οι αυλοκόλακες.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΣΤΑΥΡΟ ΠΕΣΤΑ. ΜΕ ΦΙΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΥΡΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥΣ, ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΨΗΦΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ.