ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αεικίνητος Υφυπουργός ..............

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Αεικίνητος Υφυπουργός ..............


Iδιαίτερα κινητικός και αποτελεσματικός αποδεικνύεται ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος στα θέματα που αφορούν το εμπόριο και τις τιμές. Η υπόσχεση που είχε δώσει πριν τέσσερις μήνες που ανέλαβε πως θα δώσει μάχη για να μειωθούν οι τιμές και να γεμίσει με είδη βασικής διατροφής το καλάθι της νοικοκυράς δείχνει να κερδίζεται για τον επίμονο Κεφαλονίτη. 
Μία με το καλό (κοινωνική εταιρική ευθύνη) μία με το "κακό" (πρόστιμα σε όσους αισχροκερδούν εις βάρος μας) παλεύει σε έναν τομέα που είχαν αποτύχει τόσοι και τόσοι και φέρνει αποτέλεσμα.

Το πρωθυπουργικό περιβάλλον δείχνει ιδιαίτερα ευχαριστημένο από τις δραστηριότητες του Υφυπουργού και κυρίως νιώθει πως είναι από αυτούς που δουλεύουν και υπερασπίζονται το έργο της Κυβέρνησης. 

Σίγουρα τους επόμενους μήνες και όταν αρχίσει και πάλι ο Έλληνας να σηκώνει κεφάλι και να έχει κάποια εισοδήματα η μείωση των τιμών θα γίνει κατανοητή σε ευρύτερο κοινό και κυρίως σε όσους σήμερα έχουν παντελή αδυναμία να καταναλώσουν!!

Επειδή ουδείς επαναπαύεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης και κυρίως στον τομέα του Εμπορίου εκεί στην πλατεία  Κάνιγγος καθημερινά παράγεται έργο που θα αποδώσει και θα φανεί στην κοινωνία  σε 2-3  μήνες όταν δηλαδή η Χώρα μας θα καλείται να αντιμετωπίσει την εκλογή νέου  Προέδρου της Δημοκρατίας ή την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. 

Το χαρτί Γιακουμάτου είναι πολύ δυνατό για τη ΝΔ αφού μιλάει στην καρδιά του μικρομεσαίου πολίτη και κυρίως δεν  σε κοροϊδεύει λέγοντάς σου ένα σωρό θα ... για να σε κερδίσει. 

Η παρούσα οικονομική συγκυρία είναι πολύ δύσκολη και για αυτό το υπουργοί που δουλεύουν από τις 8 το πρωί μέχρι το βράδυ στο Υπουργείο είναι χρήσιμοι και αναγκαίοι και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είναι ένας από τους ελάχιστους της παρούσας κυβέρνησης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: