ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με λόγια του αέρα δε χτίζεται το μέλλον…

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Με λόγια του αέρα δε χτίζεται το μέλλον…





Απάντηση στην ανακοίνωση της παράταξης «ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη»


Από την ανακοίνωση της παράταξης «ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη» είναι εμφανής η προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του επικεφαλής τους κ. Χρήστου Κοκοτίνη να απαξιώσουν την οικονομική εξυγίανση του Δήμου Ηλιούπολης η οποία επιβεβαιώθηκε και από την παρουσίαση του Ισολογισμού του Δήμου μας για το 2013.

Ένας Ισολογισμός στον οποίο για άλλη μια φορά εμφανίζεται πλεόνασμα και για άλλη μια φορά μειώνονται οι υποχρεώσεις του Δήμου μας την ώρα που ξεχρεώνονται από τη Δημοτική μας Αρχή και αμαρτίες του παρελθόντος από Νομικά Πρόσωπα και Εταιρείες του Δήμου τις οποίες συνδιοικούσε ο κ. Κοκοτίνης ως μέλος Διοικητικών Συμβουλίων…


Δηλαδή κύριε Κοκοτίνη αμφισβητείτε τη δουλειά και την υπογραφή των συναδέλφων σας ορκωτών λογιστών που κατήρτισαν τον Ισολογισμό του Δήμου;


Είναι κρίμα για μια παράταξη που εκπροσωπεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ένα κομμάτι του Ηλιουπολίτικου λαού να προσπαθεί να παίξει με τα νούμερα μπας και αμαυρώσει την ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ του Δήμου την οποία πετύχαμε μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες.


Είναι κρίμα κάποιοι να επενδύουν στην καταστροφολογία, τη στιγμή που από το Υπουργείο Οικονομικών μέχρι και τους ορκωτούς λογιστές διαπιστώνουν και επιβεβαιώνουν την καλή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος μας.


Είναι κρίμα την ώρα που μεγάλα ΜΜΕ αλλά και η αγορά διαπιστώνουν καθημερινά την καλή οικονομική κατάσταση του Δήμου Ηλιούπολης, η αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου να προσπαθεί να αμαυρώσει την εικόνα αυτή, πλήττοντας την αξιοπιστία του.


Βέβαια, η προσπάθεια αυτή αποδεικνύει ότι όταν δεν έχεις όραμα, γνώση και πρόγραμμα για το πώς πρέπει να διοικηθεί ο Δήμος Ηλιούπολης, χρησιμοποιείς λόγια του αέρα για να χτίσεις μια ψεύτικη εικόνα μήπως και κρύψεις την ανυπαρξία ρεαλιστικών προτάσεων και προγράμματος.


Όποιος διαθέτει τεκμηριωμένες προτάσεις και όραμα για την Ηλιούπολη, ας έρθει στο Αναπτυξιακό Συνέδριο που διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης να τα καταθέσει. Αλλιώς ας συνεχίσει να κρύβεται πίσω από ανακοινώσεις και λόγια του αέρα για να μη φανεί η ανυπαρξία του.

Όμως, με λόγια του αέρα δε χτίζεται το μέλλον κύριε Κοκοτίνη…

10.11.14

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: