ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης τιμά τα 40 χρόνια του κόμματος στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης!!!!

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Η Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης τιμά τα 40 χρόνια του κόμματος στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης!!!!


ΜΑΝΩΛΗ ΜΗΝ ΠΑΣ 
Τελικά σε αυτό το κόμμα κάτι δεν πάει καθόλου καλά αφού ουδείς ελέγχει τι είδους εκδηλώσεις  και κυρίως σε ποιους χώρους διοργανώνουν τα στελέχη του.
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως η Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει εκδήλωση για τα 40 χρόνια του κόμματος στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της Πόλης μας.

Στο χώρο δηλαδή Εθνικού Διχασμού που κατά επανάληψη μας έχει προβληματίσει με τα κόστη συντηρήσεως του.

Ένα ΝΠΔΔ που η παρούσα Κυβέρνηση προσπάθησε ανεπιτυχώς να καταργήσει  και η νυν δημοτική κίνηση κράτησε με νύχια και με δόντια και το συντήρησε με τα δικά μας χρήματα για να μην χάσουν οι αριστεροί την προπαγάνδα τους.

Ουδείς "καθαρόαιμος" δεξιός ψηφοφόρος δεν θα ήθελε να παραστεί σε έναν χώρο όπου περίοπτη θέση έχουν οι κορνίζες και τα πορτραίτα του Άρη Βελουχιώτη.

Την ώρα που ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς  δίνει σκληρή μάχη κατά των κατάλοιπων του φασισμού και του κομμουνισμού στην Χώρα μας τα τοπικά μας  στελέχη και κυρίως ο Πρόεδρος της Τ.Ο της Πόλης μας κ. Μιχάλης Κουρής επιλέγουν να εκθέσουν τον Μανώλη Κεφαλογιάννη που θα παραστεί; στην εκδήλωση από την πλευρά της Κυβέρνησης με την άθλια και απαράδεκτη επιλογή τους να κάνουν την εκδήλωση σε αυτό τον χώρο.

Λυπούμαστε ειλικρινά και καλούμε τον Μανώλη Κεφαλογιάννη (Ευρωβουλευτή της ΝΔ) τον οποίο εκτιμούμε να μην παραστεί στην εκδήλωση.

Άλλωστε ούτε 50 άτομα δεν θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν με αυτές τους τις επιλογές. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τελικα σταυρο τι έγινε με το μνημόσυνο για τα 40; μάζεψε 40 ο πρόεδρος της μιας ψήφου και μορφή του δημοτικού συμβουλίου; πέστου να ψάξει να βρει εκλογικούς αντιπροσώπους της νδ για τις εκλογές που έρχονται. Κεντροδεξιούς με ρόζ αποχρωσούλα φυσικά. Γιατί οι δεξιοί πάνε ρίζες.

Ανώνυμος είπε...

τζάμπα να ναι και όπου να ναι. και στο σπίτι του λαού, στον περισσό πάνε αυτοί.