ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προβληματισμένος ο Δημήτρης Παρράς από την πολυδιάσπαση του κεντροδεξιού χώρου στην Πόλη μας

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Προβληματισμένος ο Δημήτρης Παρράς από την πολυδιάσπαση του κεντροδεξιού χώρου στην Πόλη μας


Ένα τηλεφώνημα για τις τυπικές ευχές στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Πόλης μας κ. Δημήτρη Παρρά και έβγαλε είδηση.


"Είμαι πολύ προβληματισμένος με την πολυδιάσπαση της Κεντροδεξιάς στην Πόλη μας Σταύρο, αυτό πρέπει επιτέλους να σταματήσει" μου είπε ορθά κοφτά και φυσικά συμφώνησα απόλυτα μαζί του.

Είναι κάτι άλλωστε που έχουμε επισημάνει πολλές φορές από αυτό εδώ το ιστολόγιο και τώρα και προεκλογικά.

Οι εκλογές κατέδειξαν περίτρανα πως χωρίς συστράτευση δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί καμία ΝΙΚΗ και κυρίως δεν είναι εικόνα αντιπολίτευσης αυτή που γίνεται στα δημοτικά συμβούλια από τις "κεντροδεξιές" δημοτικές παρατάξεις.

Την ίδια εκτίμηση για την εικόνα της αντιπολίτευσης στα δημοτικά συμβούλια έχει και ο συμπολίτης μας Δημήτρης Παρράς , ο οποίος θεωρεί πως θα πρέπει να συγκληθεί ένα συνέδριο που να συμμετάσχουν ΟΛΟΙ οι Κεντροδεξιοί συμπολίτες μας.

Η άποψη αυτή μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους αφού θεωρούμε αδιανόητο το γεγονός ΤΡΕΙΣ δημοτικές παρατάξεις να διεκδικούν τις ψήφους των κεντροδεξιών συμπολιτών μας με αποτέλεσμα να κάνει πάρτι ο Βασίλης Βαλασόπουλος ο οποίος εκλέγεται για δεύτερη φορά.

Τις επόμενες μέρες και σίγουρα μετά τις γιορτές θα πάρουμε μια συνέντευξη από τον Δημήτρη Παρρά για να δώσουμε αφορμή και σε όλους εσάς που μας παρακολουθείτε να πάρετε θέση για την πρόταση μας διενέργειας  ενός ανοιχτού συνεδρίου που θα δώσει την δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ τους Κεντροδεξιούς συμπολίτες μας να πάρουν θέση και να δηλώσουν τι φταίει και επί δεκαετίες βρισκόμαστε μονίμως στην αντιπολίτευση ακόμα και σε περιόδους που η Κεντροδεξιά είχε μεγάλα ποσοστά απήχησης στην Πόλη μας.

Μήπως τα πρόσωπα που τέθηκαν επικεφαλής ήταν παντελώς ανίκανα να εκφράσουν τις ανησυχίες αυτού του κεντροδεξιού κόσμου;

Μήπως αλλοιώθηκαν  συνεργαζόμενοι με τους κεντροαριστερούς και ο κόσμος πάντα στο τέλος ψηφίζει το original;

Η αγαπημένη μας Πόλη έχει αφεθεί στα χέρια της ανεύθυνης κεντροαριστεράς και εμείς αντί να συσπειρωθούμε και να κατέβουμε ενωμένοι και δυνατοί , τσακωνόμαστε μεταξύ μας για μικροπολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικές μωροφιλοδοξίες.

Σε όλα αυτά πρέπει να μπει ένα τέρμα γιατί στη Νέα Ελλάδα την μεταμνημονιακή δεν χωράνε τέτοιες παλαιοκομματικές νοοτροπίες.

Όλες και όλοι οι συμπολίτες μας που πιστεύουν στην κεντροδεξιά ιδεολογία βαρέθηκαν να βλέπουν τον Δήμο μας να περνάει από τα κομμουνιστικά χέρια στα σοσιαλιστικά και θέλουν κάποιον να σπρώξει την κατάσταση για να ενωθεί  η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών οι οποίοι δεν τρέφουν καμιά εκτίμηση στα απολιθώματα του σταλινισμού της Πόλης μας.

Εάν είμαστε ενωμένοι δύσκολα θα μας νικήσουν και όσοι διασπούν την παράταξη έχουν χρέος να μας εξηγήσουν τι ακριβώς τους χωρίζει.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο.
Διαλυμένη η Τοπική της ΝΔ στην πόλη. Διχασμένη.
Και συναγωνισμός αναγνώστου-όσα λεπτά μένει στις πολύωρες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ευσταθίου και πίκουλα ποιός θα είναι ο αριστερότερος σοσιαλιστής.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημήτρης ξέρει όσο λίγοι αναγνώστου, ευσταθίου και πίκουλα.
Και τον κωνσταντέα.
Θα έχει ενδιαφέρον η απόψή του.
Προσωπικές μωροφιλοδοξίες;
Παντελώς ανίκανοι εκφραστές της Κεντροδεξιάς;
Εκφράσεις κοντά ή μακριά από την πραγματικότητα;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Η κεντροδεξιά θέλει παρά. χα!!! χα!!! χα!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν μιλήσετε για δεξιά να μας φωνάξετε. Γιατί αυτό το κεντροδεξιά είναι μόνο γιαλαντζί. Πολύ φλούφλικο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΚΟΥΡΗ.ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ.
ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-Ο ΚΟΚΟΤΙΝΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΧΩΡΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΠΙΚΟΥΛΑ.