ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δήμας ή πρόωρες εκλογές αλλά μπορεί να υπάρξει και έκπληξη της τελευταίας στιγμής

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Δήμας ή πρόωρες εκλογές αλλά μπορεί να υπάρξει και έκπληξη της τελευταίας στιγμής


Τις επόμενες μέρες και σίγουρα μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου θα ξέρουμε εάν η Χώρα έχει καινούργιο Πρόεδρο ή θα έχουμε πρόωρες εκλογές με πιθανές ημερομηνίες 25 Ιανουαρίου ή 1η Φεβρουαρίου.

Η δική μας αίσθηση είναι πως θα βρεθούν γύρω στους 184 βουλευτές για να βγει νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και έτσι η Χώρα δεν θα μπει σε περιπέτειες.

Βέβαια ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει με τι κέφια θα ξυπνήσουν οι βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ , των ΑΝ.ΕΛ και η πολυπληθής ομάδα των ανεξαρτήτων βουλευτών  που θα κρίνουν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η αιφνιδιαστική κίνηση Σαμαρά έχει φέρει όλους προ των ευθυνών τους και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν απεγνωσμένα να πείσουν πως έχουν σχέδιο βιώσιμο και κυρίως υλοποιήσιμο για την επόμενη μέρα.

Χρήματα δυστυχώς δεν υπάρχουν και εάν υπάρχουν δεν μπορούν να τα πάρουν από τους φοροφυγάδες οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του χρεοκοπημένου Ελληνικού Κράτους.

Επομένως στην Αστική μας Δημοκρατία αδιέξοδα δεν υπάρχουν και εάν δεν σώσουν την παρτίδα οι βουλευτές θα κληθεί ο ελληνικός λαός για να επιλέξει επιτέλους ΔΕΞΙΑ ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Χαιρετίζουμε για ακόμη μια φορά και από αυτό εδώ το βήμα την φιλότιμη προσπάθεια του τέως γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου για την δημιουργία ενός δεξιού πολιτικού φορέα που θα ανακόψει έστω και 1%-2% από όσους θα ψήφιζαν τους γιαλαντζί εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΠΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι να μας φορτώσουν πρόεδρο αριστερούλη για να συνεχίσει η κυβέρνηση Βενιζέλου με πρωθυπουργό Σαμαρά την κατηφόρα χίλιες φορές να πάμε σε εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Με 52% συσπείρωση η ΝΔ μην βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για 1-2% μόνο στις ΡΙΖΕΣ.