ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σαμαράς: Στην τρίτη ψηφοφορία δεν υπάρχει παρών, πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Σαμαράς: Στην τρίτη ψηφοφορία δεν υπάρχει παρών, πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος

ΣΤΙΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Ή ΔΗΜΑΣ Ή ΕΚΛΟΓΕΣ 

«Παρά την τρομοκρατία και τη λάσπη του δίδυμου Τσίπρα - Καμμένου, και άλλοι βουλευτές σήμερα ψήφισαν το Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός
«Παρά τις όποιες διαφορές μας και παρά την τρομοκρατία και τη λάσπη του δίδυμου Τσίπρα - Καμμένου, και άλλοι βουλευτές σήμερα ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας» τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

«Ευελπιστώ στην τρίτη ψηφοφορία να αποφύγουμε τον εθνικό κίνδυνο, την εθνική περιπέτεια. Ομως στην τρίτη ψηφοφορία δεν θα είναι ψηφοφορία με το παρόν. Εκεί δεν θα υπάρχει "παρών", θα υπάρχει ονοματεπώνυμο», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρωθυπουργός, στην τελική ψηφοφορία της 29ης Δεκεμβρίου, «κάθε βουλευτής θα τεθεί ενώπιος ενωπίω με την αγωνία των Ελλήνων και με το συμφέρον της πατρίδας».

«Εκεί δεν θα υπάρχει παρών. Εκεί ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του και την ευθύνη της ψήφου του ως προς τις συνέπειες που θα έχει η ψήφος αυτή πάνω στη σταθερότητα, την ομαλότητα και το μέλλον της πατρίδας. Στην τρίτη λοιπόν ψηφοφορία "παρών" δεν θα υπάρχει», επισήμανε ο Αντώνης Σαμαράς προειδοποιώντας εμμέσως ότι αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας η χώρα διατρέχει μεγάλους κινδύνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: