ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κόβει πίτα η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Κόβει πίτα η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"



Στο Sports Cafe (άλλη φορά θα σας διηγηθούμε την αμαρτωλή ιστορία του) κόβει αύριο την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" που κέρδισε τον Δήμο μας πριν μερικούς μήνες και έχει εκλεγμένο από τον λαό της Ηλιούπολης ως Δήμαρχο τον Παπανδρεϊκό κ. Βασίλη Βαλασόπουλο.

Η κοπή της πίτας όπως μας πληροφορεί σχετικό δελτίο τύπου θα γίνει αύριο στις 20:00 και λογικά θα έχει ελάχιστο κόσμο αφού το ΠΑ.ΣΟ.Κ πάτωσε στις πρόσφατες εκλογές στην Πόλη μας και στις δυο του εκδοχές.

Βλέπεται οι Πασόκοι της Πόλης μας προτίμησαν την Εξουσία και τον ΣΥΡΙΖΑ και έτσι το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ της Πόλης μας βρέθηκε πίσω από τους Χρυσαυγίτες , τους Κομμουνιστές αλλά και κοντραρίστηκε στα ίσα με τους ψηφοφόρους του Βασίλη Λεβέντη.

Δυστυχώς δεν θα παραστούμε στην κοπή αφού ως γνωστόν εμείς στηρίζουμε πολιτικούς σχηματισμούς και μόνο από επαγγελματική διαστροφή θα βρισκόμασταν εκεί.

Η κάλυψη του ρεπορτάζ θα γίνει φαντάζομαι επάξια από τα άλλα ιστολόγια και sites της περιοχής μας.

Άλλωστε η ενημέρωση των δημοτών μας είναι στο επίπεδο που ούτε το 10% από αυτούς δεν γνωρίζει πόσους δημοτικούς υπαλλήλους έχουμε ως Δήμος , πόσα χρήματα είναι η κρατική επιχορήγηση στο Δήμο μας και πόσα δαπανούμε ως Δήμος κάθε χρόνο για να έχουμε σε λειτουργία δομές που ελάχιστα προσφέρουν στους δημότες μας.

Όσες προσπάθειες και εάν κάναμε και προεκλογικά αλλά και λίγο μετεκλογικά ουδεμία δημοτική παράταξη έδειξε να ενδιαφέρεται πραγματικά για τα οικονομικά μεγέθη της Πόλης.

Βλέπετε είναι δύσκολο να μιλάς με νούμερα την στιγμή που πιστεύεις πως οι Ευρωπαίοι Εταίροι σου είναι υποχρεωμένοι να σου πληρώνουν δις ευρώ για να έχεις εσύ χιλιάδες δημοτικούς υπαλλήλους με μόνο προσόν τους την κομματική τους ταυτότητα.

Τώρα με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα κομμουνιστικά απολιθώματα που παραμένουν ως εργαζόμενοι στο Δήμο μας θα έχουν χρόνο για κινητοποιήσεις και απεργίες αφού η κ. Μέρκελ έχει αποφασίσει να μας ματώσει έτσι για να θυμηθεί και λίγο τους προγόνους της!!

Για την από εδώ πλευρά τα έχουμε ξαναπεί .

Χωρίς σαφή Ιδεολογία και με πολλαπλές και ευκαιριακές υποψηφιότητες η κατάκτηση τηςπρώτης θέσης επαφίεται σε θαύμα.

Και δυστυχώς στις μέρες μας τα "θαύματα" είναι ροζ απόχρωσης με ολίγον από ψευτοπατριωτισμό των Ανεξάρτητων και ψεκασμένων Ελλήνων που απειλούν πως θα κάνουν την Ελλάδα Κούγκι προφανώς νομίζοντας πως είναι ταξιδιωτικός προορισμός της Άπω Ανατολής!!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: