ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ένα μήνα ΣΥΡΙΖΑ.....

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ένα μήνα ΣΥΡΙΖΑ.....


Η ελπίδα νίκησε τον φόβο στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν πριν ένα μήνα. Εμείς το είχαμε προβλέψει από το 2013 και σας το είχαμε γράψει για να ξυπνήσουν κάποιοι που θα έπρεπε αλλά δεν.
Έτσι είχαμε την πρώτη φορά αριστερά και ένα μήνα μετά έχουμε την επιστροφή στην πραγματικότητα που λέει πλέον ξεκάθαρα πως οι κοινωνίες γίνονται κομμουνιστικές μόνο με βία και αίμα και ευτυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε να σέβεται την αστική μας Δημοκρατία πολλές φορές περισσότερο και από όσους αγωνίστηκαν για να την επιβάλλουν!!!

Η διαπραγμάτευση με την Τρόϊκα ολοκληρώθηκε με τετράμηνη παράταση του ισχύοντος μνημονίου και με κάποιες βελτιώσεις στο όριο του στατιστικού λάθους και όπως για εμάς ήταν αναμενόμενο οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της Κυβέρνησης ήταν σχεδόν μηδαμινές γιατί η Εξουσία διαφθείρει τους πάντες και περισσότερο από όλους τους επαναστάτες της αριστεράς.

Βέβαια η μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα αστικό κόμμα θα περάσει από την έξοδο της Χώρας μας από την ζώνη του ευρώ αφού ουδείς μπορεί να κρατήσει έναν λαό που έμαθε να ζει άνετε επί δεκαετίες σε λιτότητα αλά Μέρκελ.

Πλέον όλοι οι σοβαροί οικονομολόγοι των ΗΠΑ , θεωρούν πως η Ελλάδα θα ξαναγυρίσει στην ανάπτυξη και στην κανονικότητα της μόνο όταν θα έχει και πάλι το δικό της Εθνικό νόμισμα.

Αυτό βέβαια δεν συμφέρει όλους εμάς που θα γίνουμε αρχικώς ακόμα φτωχότεροι και οι πλούσιοι βεβαίως πλουσιότεροι από την νέα αυτή αλλαγή που θα οδηγήσει σε απόγνωση τους συνήθεις "υπόπτους" αυτούς που πάλεψαν μια ζωή έντιμα για κάτι καλύτερο και βρέθηκαν εξαιτίας της λάθος συνταγής των Βρυξελλών να αναζητούν την τροφή τους στα σκουπίδια.

Ένας μήνας ΣΥΡΙΖΑ ένας μήνας απομυθοποίηση του υπάρχει και άλλος δρόμος μέσα στην τωρινή Ε.Ε των 28 Κρατών που ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους.

Σε μια άλλη Ευρώπη ίσως ακούγονταν η φωνή της Αριστεράς όμως αυτή η Ευρώπη θα θύμιζε την πρώην Ανατολική Ευρώπη και όχι τον δυτικό μας κόσμο που πεθαίνει αφού πρώτα δολοφόνησε όλες τις Αξίες και τα Ιδανικά που τον συντηρούσαν.

Έκοψε τα ίδια του τα πόδια διαλύοντας την μεσαία τάξη σχεδόν παντού και δημιουργώντας εκατομμύρια νεόπτωχους.

Τελικά είναι νομοτέλεια ο Καπιταλισμός οδηγεί σε φασισμό ή κόκκινη δικτατορία καθώς γεννά χρέη δημιουργεί εντάσεις , και όταν δεν κάνει πολέμους καταρρέει σαν χάρτινος πύργος το καπιταλιστικό του όνειρο.

Τελικά στις μέρες μας δεν πεθαίνουν μόνο άνθρωποι αλλά γκρεμίζεται κάθε σταθερή με αυτές που μεγαλώσαμε.

Τελικά οι κομμουνιστές βγαίνουν και με εκλογές όταν σκέφτονται δημοκρατικά και δεν μιλάνε και πολύ για τον Στάλιν το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και με τους Ναζιστές σε 5-10 χρόνια.

Εσείς τι λέτε εκεί έξω χορτάσατε αριστερή επανάσταση με Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο, και Υπουργό Εθνικής Άμυνας τον Πάνο Καμμένο;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΚΟΤΙΝΗΣ Η Ο ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟ;