ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όλα τα στραβά τα είχαμε .....τώρα έχουμε και τους βανδαλισμούς των κάθε λογής Χούλιγκανς

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Όλα τα στραβά τα είχαμε .....τώρα έχουμε και τους βανδαλισμούς των κάθε λογής Χούλιγκανς






Τελικά όπου φτωχός και η μοίρα του!!!! Κατά τις βραδυνές ώρες κυκλοφορούν στην περιοχή μας βάνδαλοι οι οποίοι μουντζουρώνουν τους τοίχους των σπιτιών μας με ανόητα συνθήματα.


Η "επανάστασή" τους είναι ζημιογόνα για τους ιδιοκτήτες των κατοικιών αλλά και για τους ενοικιαστές αφού μέσα στην κρίση σε κανέναν δεν περισσεύουν χρήματα για βαψίματα.

Τελικά τα σπίτια δεν βάφονται και παραμένουν ακαλαίσθητα όπως σας τα παρουσιάζουμε.

Φίλος και καλός "ρεπόρτερ" της περιοχής μας , με έντονη και ουσιαστική παρέμβαση στα κοινά της Πόλης μας ,  μας έστειλε μαι σειρά από φωτογραφίες και μας παρουσίασε την κατάσταση στην οδό Επταλόφου όπου έχουν "χτυπηθεί " πολλές οικίες.

Ελπίζουμε ο Δήμος να επιληφθεί του θέματος και κυρίως καλούμε τους "επαναστάτες" χωρίς αιτία να αντιληφθούν πως δεν υπάρχουν λεφτά για "πέταμα" ή για βάψιμο στις μέρες μας!!!

Ευχαριστούμε τον Άγγελο για τις φωτογραφίες αλλά και για την γενικότερη κινητικότητά  του όσον αφορά θέματα που παραμένουν άλυτα στην Πόλη μας.

Η λύση τους είναι  πολλές φορές απλή ,αλλά στην εποχή μας δυστυχώς δεν συναντάς πρακτικούς ανθρώπους αλλά μόνο ανθρώπους που μιλάνε πολύ και δεν εργάζονται καθόλου.

Ο Άγγελος είναι εργατικός και μάχεται για ό,τι τον ενοχλεί. 

Κρίμα που τέτοιοι συμπολίτες μας δεν είναι στο δημοτικό συμβούλιο για να ασκούν μια υπεύθυνη αντιπολίτευση ή ακόμα και να τον διοικούν.

Αλλά είπαμε ο λαός έχει "αλάνθαστο"  κριτήριο!!! και ψηφίζει με βάση το προσωπικό του όφελος ή το lifestyle ,για αυτό έφτασε σε αυτά τα χάλια η Πατρίδα σήμερα από τις  "καλές" επιλογές μας.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

no είπε...

μπράβο στον Άγγελο και μπράβο και σε σας που γίνατε άλλο ένα "μάτι πίσω απο την πλάτη".