ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δελτίο Τύπου

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Δελτίο Τύπου


Με την παρουσία πολλών συμπολιτών μας αλλά και εκπροσώπων όλων σχεδόν των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας, καθώς όλες είχαν προσκληθεί, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (15/3) στο δημοτικό αναψυκτήριο, η εκδήλωση για την κοπή της πίτας και της συμπλήρωσης ενός και πλέον χρόνου ζωής της δημοτικής παράταξης ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Η αίθουσα που είχε γεμίσει ασφυκτικά, αποδείχθηκε τελικά μικρή για να χωρέσει τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του επικεφαλής της παράταξης Τάσου Ευσταθίου, ο οποίος κατά τη σύντομη ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους τόνισε την απόφαση, η δημοτική παράταξη ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της στην βελτίωση της πόλης και των συνθηκών ζωής σε αυτή, προσθέτοντας ότι η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πολίτες στην παράταξη μεγαλώνουν το βάρος της ευθύνης απέναντι στον κάθε Ηλιουπολίτη.

Μετά τον κ. Ευσταθίου, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου, οι επικεφαλείς των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Βύρωνα, εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών Συλλόγων, καθώς και όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές.

Αναλυτικά ο κ. Ευσταθίου, είπε στον σύντομο χαιρετισμό του:

«Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας σήμερα εδώ, όπως και για την υποστήριξη σας στο συνδυασμό που έχουμε δημιουργήσει όλοι μαζί και την εμπιστοσύνη που δείχνετε σε εμένα προσωπικά.

Σήμερα, δεν κόβουμε μόνο την πρωτοχρονιάτικη, κάποιοι την είπαν και πασχαλιάτικη, πίτα του συνδυασμού μας, αλλά γιορτάζουμε ταυτόχρονα και την συμπλήρωση ενός και πλέον χρόνου δράσης, με στόχο να υλοποιήσουμε το όραμά μας για μια διαφορετική Ηλιούπολη, μια πόλη, ήδη καλή, που θέλουμε να την κάνουμε ακόμα καλύτερη και γιατί όχι πρώτη στο λεκανοπέδιο, μια πόλη πρότυπο, μια πόλη που σαν κύριο μέλημά της θα έχει τον Δημότη, θα έχει τον άνθρωπο.

Ο συνδυασμός μας, το χθεσινό βρέφος, σήμερα είναι πλέον παιδί, έφηβος που έχει συμμετάσχει και σε μια εκλογική διαδικασία, ενώ είναι κοντά σε κάθε θέμα της πόλης μας, σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται με πραγματική συμμετοχή και όχι προσχηματική. Επιγραμματικά αναφέρω το ΚΥΤ, το ρέμα της Πικροδάφνης, το οικόπεδο των Κοπτών κ.α.

Επίσης έντονη είναι η παρουσία μας στις αθλητικές & πολιτιστικές εκδηλώσεις, η συμμετοχή μας στις επιτροπές του Δήμου κ.λ.π. Τέλος δεν παραλείπουμε να αναδεικνύουμε στο Δ.Σ. τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών π.χ. καθαριότητα, φωτισμός, κοινωνικά θέματα κ.λ.π. επικροτώντας βέβαια ότι θετικό γίνεται.

Φίλες και Φίλοι,

Ο συνδυασμός ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ δεν είναι κάτι το απρόσωπο και αυτό γιατί αντανακλάται στα πρόσωπα του καθενός από εσάς και του κάθε Ηλιουπολίτη είτε αυτός μας ψήφισε, είτε όχι. Στόχος μας είναι να ενώνουμε την κοινωνία και να βρισκόμαστε κοντά στα προβλήματα των δημοτών και να βρίσκουμε τους κοινούς τόπους.

Συνεχίζουμε λοιπόν την προσπάθειά μας, ο συνδυασμός είναι σε εγρήγορση κάθε μέρα και σε αυτήν την προσπάθειά μας σας καλώ να συμμετάσχετε & εσείς ενεργά γιατί θέλουμε την πόλη μας, την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ να είναι η καλύτερη δυνατή για εμάς και τα παιδιά μας.

Σας ευχαριστώ και θέλω να ευχηθώ στον καθένα σας ξεχωριστά να έχετε πάνω απ’ όλα υγεία και σε όλους μας να είμαστε μαζί, ενωμένοι στους καθημερινούς αγώνες για να πάμε την Ηλιούπολη Μπροστά όλοι μαζί.»

¨ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ¨

Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στη φωτο αριστερά του παρράς ποιός είναι ο φουκαράς;