ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ερώτηση προς τον Δήμαρχο για το γήπεδο της Ηλιούπολης

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ερώτηση προς τον Δήμαρχο για το γήπεδο της Ηλιούπολης

Κύριε Δήμαρχε
Την περασμένη Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 βρεθήκαμε στα εγκαίνια της ανακατασκευής του Δημοτικού Γηπέδου Ηλιούπολης (οδός Χρυσάφη 1)
Ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε όπως αναφέρθηκε εξ ολοκλήρου από πόρους της Περιφέρειας Αττικής. Ένα έργο προυπολογισμού 400.000 ευρώ.

Κύριε Δήμαρχε

Στον περιβάλλοντα χώρο, κάτω από τις κερκίδες και έξω από τα αποδυτήρια έχει διαμορφωθεί ένας μικρός χώρος - γήπεδο (7Χ7).

Είναι αναγκαία η τοποθέτηση 2 εστιών - τερμάτων, η κάλυψη περιμετρικά των κορμών των 2 προβολέων με προστατευτικά στρώματα και η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου - κερκίδας προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από τις υποδομές των αθλητικών ομάδων της πόλης.

Με αυτό τον τρόπο θα αποσυμφορηθεί το Β' Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης(Αγία Μαρίνα - ΔΙΑΝΑ), θα υπάρξει ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπονήσεων στα τμήματα των υποδομών που λόγο έλλειψης εγκαταστάσεων το στερούνται σήμερα και ελπίζουμε να μπορέσουν και οι ομάδες να βρουν ένα καλύτερο ωράριο προπονήσεων για όσους αθλητές αναγκάζονται σήμερα να προπονούνται στις 21:00 ή στις 22:00.

Σε ένα έργο προυπολογισμού 400.000 ευρώ σίγουρα το κόστος των ανωτέρω παρεμβάσεων είναι ελάχιστο για τον κατασκευαστή.

Άγγελος Κάνδηλας 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Την παραπάνω ερώτηση θα έφερνε στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε χθες η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου. Εμείς είπαμε να την δημοσιεύουμε και βέβαια θα την δημοσιεύαμε ακόμα και εάν δεν ερχόταν σε δημοτικό συμβούλιο. Άλλωστε σε εμάς θα απαντήσουν σίγουρα .........

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε απάντηση του ερωτήματος που καταθέσατε στο Δήμαρχο 05/03/2015, σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμαρχος έχει δώσει τις απαραίτητες οδηγίες, στον ΠΑΟΔΗΛ, και την εταιρεία συντήρησης, πριν τα εγκαίνια για την σωστή χρήση του Σταδίου Ηλιούπολης. Δηλαδή του κυρίως αγωνιστικού χώρου, του βοηθητικού καθώς και του στίβου.
1. Ο ΠΑΟΔΗΛ έχει κάνει αίτημα στην αποκεντρωμένη Διοίκηση προκειμένου να έρθει να ελέγξει το Στάδιο και να δώσει την απαραίτητη άδεια που προβλέπει ο Νόμος.
2. Έστειλε επιστολή στην Ε.Π.Σ.Α. , σύμφωνα με την οποία ζητάει να ορίσει παιχνίδια του Γ.Σ.Η. και Χαραυγιακού , σύμφωνα με την υπουργική απόφαση 46596/22-11-2004, παραγράφους 2,4, και 5, τροποποιήθηκε και ισχύει έως 30/6/2015.
3. Την Τετάρτη 04/03/2015 έγινε σύσκεψη μεταξύ Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ, Αθλητικού Τμήματος, με τους υπεύθυνους των τεσσάρων ποδοσφαιρικών σωματείων, των Παλαιμάχων και της εταιρείας συντήρησης του Σταδίου, όπου και κατέληξαν :
Α. Τα γήπεδα θα μπορούν να πατηθούν μέχρι 10 ώρες το καθένα την εβδομάδα.
Β. Γ.Σ.Η και Χαραυγιακός θα κάνουν τις προπονήσεις του ανάλογα με το ποιος είναι γηπεδούχος .
Γ. Φωστήρας και ΔΙΑΝΑ, θα κάνουν προπονήσεις όποτε στο πρόγραμμά τους έχουν αγώνα εκτός έδρας σε χόρτο.
Δ. Στο βοηθητικό και σε συνέχεια της διανομής αθλητικών εγκαταστάσεων του Σεπτεμβρίου, θα δοθούν 6 ώρες την εβδομάδα στις υποδομές του Χαραυγιακού για την φετινή αθλητική χρονιά, που ολοκληρώνετε τον Ιούνιο. Τις υπόλοιπες 4 θα τις χρησιμοποιούν οι πρώτες ομάδες.
Ε. Η χρήση των γηπέδων για προπόνηση θα μπορεί να γίνει μία ώρα μετά την βροχή. Ποτέ κατά την διάρκεια βροχής παρά μόνο σε αγώνα.
Στ. Οι πολίτες θα χρησιμοποιούν το στίβο και μόνο 19.00 μ.μ. έως 22. 00 μ.μ., ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες 20.00μ.μ. έως 22.30 μ.μ..
Ζ. Για το βοηθητικό γήπεδο, η εταιρεία συντήρησης θα χαράξει γραμμές, τέρματα υπάρχουν, το ένα ήταν επάνω στην εξέδρα (διακρίνεται στη φωτογραφία ) και το άλλο είναι δίπλα στους πάγκους του κυρίως γηπέδου, το οποίο θα μεταφερθεί, και θα καρφωθούν στο έδαφος.
Η. Τα σωματεία που θα κάνουν χρήση είναι υποχρεωμένα κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή αγώνα να παίρνουν τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής για τους αθλητές, τους συνοδούς ή παρευρισκόμενους. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ή του αγώνα να καθαρίζουν τους χώρους που έκαναν χρήση, οι αθλητές τους ή οι φίλαθλοί τους, (αποδυτήρια - τουαλέτες – εξέδρα ) και θα αποκατασταθούν όλες οι ζημιές που τυχόν γίνουν κατά την ώρα χρήσης τους.
Όλα τα παραπάνω έγινα ομόφωνα δεκτά στις 4/3/2015, και θα υπογραφούν και τα ανάλογα συμφωνητικά.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ...

ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.