ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έγκλημα χωρίς τιμωρία!!!

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Έγκλημα χωρίς τιμωρία!!!




Δύο χρόνια έχουν περάσει,το αίμα έχει στεγνώσει, αλλά όχι τα δάκρυα των δικών του ανθρώπων. Η ατημωρισία των υπευθύνων αποτελεί όνειδο για την αστική μας δημοκρατία. ΤΟ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ σας θυμίζει όσα τραγικά συνέβησαν στην πόλη μας και μέσα από την συλλογική μνήμη δίνει κοινό αγώνα με την κοινωνία για να αποδοθεί επιτέλους ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Τραγωδία σε γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ηλιούπολη. Ένα 8χρονο αγοράκι καταπλακώθηκε από τα δοκάρια του τέρματος που τα παρέσυρε ο δυνατός αέρας!
Οι συμπαίκτες του, το είδαν να πέφτει στο έδαφος, Έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το σώσουν. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση στις 17:08 και στις 17:28 το αγοράκι ήταν στο νοσοκομείο "Παίδων"

Όμως ήταν ήδη αργά, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς,το αγόρι είχε χτυπηθεί στον θώρακα και το κεφάλι και όταν έφτασε στο νοσοκομείο, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικοί που ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό περιστατικό ενώ οι υπεύθυνοι έχουν εξαφανιστεί.
Τα γήπεδα τα διαχειρίζεται ιδιώτης ο οποίος τα έχει νοικιάσει από το Δήμο Ηλιούπολης.

Η δική μας συνδρομή στο να αποδοθούν ευθύνες σε όσους έδωσαν δημοτικές δομές σε ανεύθυνους ιδιώτες που σκοπό τους έχουν μόνο το κέρδος θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση της οικογένειας του θύματος. Γιατί έγκλημα χωρίς τιμωρία σημαίνει για τις δικές μας Αξίες Πολιτεία χωρίς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς για τους υπεύθυνους, ευτυχώς για την κοινωνία φαίνεται ότι το γεγονός δεν ξεχάστηκε όπως θα επιθυμούσε το σύστημα.

Τα εγκλήματα όμως των ιδιωτών συνεχίζονται και πολλαπλασιάζονται γεωμετρικά Σταύρο σε βάρος του δημότη.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ.

ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ 30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ Δ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΓΚΑΡΑΖ) ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ:

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ 2 ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ Δ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΓΚΑΡΑΖ) ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος Ηλιούπολης λέει το παραχώρησε το Δ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΓΚΑΡΑΖ) ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ σε 4 αθλητικά σωματεία της πόλης (ιδιώτες δηλαδή). ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΟΗ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ,

Τα 3 αθλητικά σωματεία (ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΟΗ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ) παραχώρησαν την παραχώρηση σε 1 αθλητικό σωματείο(ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ).

Οι δημότες της Ηλιούπολης θα μάθουν ποιός δουλεύει την παραχώρηση της παραχώρησης της δημοτικής περιουσίας ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;

Ανώνυμος είπε...

Το μεσημέρι εκείνης της προηγούμενης μέρας έπαιζε εκεί το δικό μου παιδί.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΘΤΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΗ.

Μπορεί να ήταν και ο γιός μου στη θέση του.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Αναγκαιότητα η ύπαρξη γιατρού σε κάθε προπόνηση ποδοσφαίρου των υποδομών και όχι μόνο των αθλητικών σωματείων σε ολόκληρη τη χώρα.

Δεδομένου ότι ελέω αδιαφορίας και κόστους η συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων, όπως άλλωστε γίνεται και στο Δήμο μας, δεκαετίες τώρα παραχωρεί τη χρήση των αθλητικών γηπέδων ποδοσφαίρου στα ντόπια αθλητικά σωματεία στα οποία κάθε γονιός πληρώνει μηνιαία συνδρομή από 30 ευρώ με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης αποτελεί εγκληματική αμέλεια η μη ύπαρξη γιατρού κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.Με συνυπεύθυνους Δήμο, Σωματεία, Προπονητές και Γονείς.

Η όποια παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων από το Δήμο σε αθλητικά σωματεία θα πρέπει να συνοδεύεται από τη ρητή δέσμευση του σωματείου να δίνει το ονοματεπώνυμο του γιατρού που θα έχει σε κάθε προπόνηση. Με ελέγχους από το Δήμο και άρση της παραχώρησης εφόσον δε βρεθεί παρών ο γιατρός την ώρα της προπόνησης.

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΦΗ,

ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ,

ΚΟΚΟΤΙΝΗ,

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕ,

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ,

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ,

ΠΙΚΟΥΛΑ

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο τελευταίο δημοτικό συμβουλιο πικουλα, πανταζόπουλος, αναγνώστου και ευσταθίου με την παρέα τους είχαν φύγει κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το θέμα της μίσθωσης του Δ Ηλιούπολης. Είχε βραδυάσει.........