ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΚΥΤ ΚΑΙ ΧΑΒΟΥΖΑ......... ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ!!!!!

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΚΥΤ ΚΑΙ ΧΑΒΟΥΖΑ......... ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ!!!!!

 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 9 /5/ 2015.
Ο Δήμος με πρόσφατο δελτίο τύπου μας πληροφόρησε μεταξύ άλλων ότι σε επίσκεψη του Δημάρχου στον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος υπήρξε δέσμευση του Υπουργού ότι δεν πρόκειται να υπάρξει επέκταση της δυναμικότητας του ΚΥΤ από τα 150 στα 400 KV, και ότι θα προχωρήσει στη σύσταση επιτροπής με συμμετοχή όλων των φορέων (Υπουργείο, Περιφέρεια, ΔΕΗ ,Δήμος Ηλιούπολης, Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης), για εξεύρεση κατάλληλου χώρου μακριά από τον οικιστικό ιστό για την ολική μετεγκατάσταση του ΚΥΤ
Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης Απριλίου κατά τη συζήτηση του θέματος ο επικεφαλής αντιπολιτευτικής δημοτικής παράταξης κ. Αναγνώστου μάλωσε το Δήμαρχο που δεν πήρε μαζί του στην επίσκεψη και τους επικεφαλής ή δημοτικούς σύμβουλους άλλων δημοτικών παρατάξεων.

Θετικές οι πρωτοβουλίες και οι επισκέψεις, καλές και οι υποσχέσεις- ο λαός περιμένει άλλωστε την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 9 /5/ 2015.
Μέχρι να συσταθεί η επιτροπή-παλιοί πολιτικοί έλεγαν φτιάξε μια επιτροπή να περνάει ο καιρός όταν δεν θέλεις αποτέλεσμα θα ήταν καλό να μεριμνήσει ο Δήμαρχος να καθαρίσουν την περιοχή.

Εκτός από τον ΚΥΤ η περιοχή φιλοξενεί και ΧΑΒΟΥΖΑ.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 9 /5/ 2015.
Και δίπλα βρίσκεται και το 14ο ολοήμερο νηπιαγωγείο Ηλιούπολης.

Αν επισκεφθεί δε την περιοχή ο Δήμαρχος ας πάρει μαζί του και τον κ. Αναγνώστου για να μην τον ξαναμαλώσει.

Αναμένουμε απάντηση γιατί η εικόνα είναι απαράδεκτη και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Αναμένουμε πρωτοβουλίες και καθάρισμα της περιοχής ΑΜΕΣΑ. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε εαν το μνημόνιο του γιωργάκη δε σου άφησε υπαλλήλους στην καθαριότητα πάρε τους μνημονιακούς σου δημοτικούς συμβούλους και τραβάτε να καθαρίσετε την περιοχή.

Όχι μόνο φρου φρου και αρώματα.

Αλήθεια MKO για τα σκουπίδια δε φτιάξατε ακόμα;

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΛΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

Μπόχα!!!

Από τα μπαζα.

Από τα σκουπίδια.

Ανικανότητα.