ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Είναι δυνατόν να ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ για να υπογράψει ένα νέο χειρότερο μνημόνιο;

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Είναι δυνατόν να ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ για να υπογράψει ένα νέο χειρότερο μνημόνιο;


Μας ρωτάνε φίλες και φίλοι ενώ ξέρουν όσοι παρακολουθούν το άλλο μας ιστολόγιο, ποια είναι η άποψή μας για την επιστροφή της Χώρας μας στο εθνικό μας νόμισμα.



Είναι φαντάζομαι λογικό πως όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν να αλλάξει αυτή η εικόνα της μνημονιακής Ελλάδας που "έτρωγε" τα παιδιά της ή τα έστελνε στις φάμπρικες του εξωτερικού.

Εάν πίστευαν πως δεν υπάρχει άλλου είδους διαπραγμάτευση σαφέστατα το αποτέλεσμα των εκλογών θα ευνοούσε τις "μνημονιακές" δυνάμεις.

Την πλειοψηφία όμως πήραν οι αντιμνημονιακές ή δήθεν αντιμνημονιακές.

ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ , ΚΚΕ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν μια πλειοψηφία που δεν αφήνει περιθώρια σε κανέναν να σκεφτεί πως μπορούμε να συνεχίσουμε στον μνημονιακό μας μονόδρομο.

Αφού λοιπόν οι εταίροι μας και το ΔΝΤ επιμένουν στο να συνεχίσουμε τις ίδιες πολιτικές λιτότητας τότε ποιος ο λόγος να γίνει όλη αυτή η αναστάτωση με τις πρόωρες εκλογές;

Εάν τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ διαπίστωσε πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος σε τι φταίνε οι ατυχείς πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν τάχα πως θα τους βγάλει από την κρίση;

Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα και αφού πάνε για νέα συμφωνία καλό θα είναι να γνωρίζουν πως είναι αντίθετη με την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που απαιτεί διαφορετικές οικονομικές πολιτικές.

Εάν αυτές δεν είναι αποδεκτές στο πλαίσιο της Ε.Ε καλό θα ήταν να ερωτηθούν και πάλι οι πολίτες.

Η δική μας ΑΠΟΨΗ εκφρασμένη και μέσα από το άλλο μας ιστολόγιο είναι πως η επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα και η ΑΤΑΚΤΗ χρεοκοπία αποτελεί μονόδρομο εάν θέλουμε να αφήσουμε κάτι στις επόμενες γενιές.

Η οικονομική κατοχή της χώρας από τους ξένους δανειστές μας δεν είναι δυνατόν να κρατήσει για ΠΑΝΤΑ.

Και σίγουρα ακολουθώντας τις πολιτικές του ΔΝΤ και της Κομισιόν η Ελλάδα θα περιμένει πάνω από μισό αιώνα για να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Με πάνω από 300 δις ευρώ εξωτερικό χρέος δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ.

Αφού δεν το βλέπουν αυτό οι "φίλοι" και "εταίροι" μας καλό είναι να σκέφτονται από τώρα μια Ε.Ε χωρίς την Ελλάδα.

Άλλωστε ούτε οι Άγγλοι , ούτε οι Γάλλοι , ούτε οι Ιταλοί πλέον τρελαίνονται με την Γερμανοκρατούμενη Ε.Ε της Μέρκελ και του Σόϊμπλε και οι ίδιοι ψάχνουν τρόπους να απεγκλωβίσουν τις χώρες τους από αυτήν.

Σ.Μ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σταύρο βλέπεις τα έσοδά σου να γίνονται μηδαμινά και τα έξοδά σου να αυξάνονται γεωμετρικά.
Τα έτοιμα εσένα και των δικών σου τελειώνουν. Χρεοκόπησες και προσδοκάς δραχμή για να μη γίνεις ραγιάς.

Αυτό γίνεται στην πλειοψηφία του λαού.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΚΟΜΗ.

Μετά τον ΕΝΦΙΑ στα ακίνητα υπάρχει το ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΟ στα αυτοκίνητα και η ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ στην καθημερινότητα. Αργός θάνατος. Πλήρης υποδούλωση.

ΤΟΤΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

Θα έχουμε αντέξει όμως εμείς ως σημερινή πλειοψηφία;