ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας και την στήριξή σας

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας και την στήριξή σας

2011 Dimos Ilioupolis.png
H αγάπη σας είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστική. Χωρίς να έχουμε την διαδικτυακή παρουσία την οποία θα θέλαμε επιμένετε να μας κρατάτε "ζωντανούς" με καλές θέσεις στην alexa.com. Σε πείσμα όσων θα ήθελαν να ήμασταν ένα ακόμα  παροδικό  ιστολόγιο που έγινε το 2013 και θα κράταγε μέχρι τις δημοτικές εκλογές ένα χρόνο μετά.



Ήδη σκεφτόμαστε πως το μέλλον μας είναι δίπλα σας , στα προβλήματα και τις αγωνίες σας , στην σκληρή καθημερινότητά σας.

Οι δικές μας ατυχίες δεν θα πρέπει να σταθούν εμπόδιο στο να έχετε εσείς ως Πόλη ένα καταγγελτικό ιστολόγιο στα πρότυπα του zougla.gr και φυσικά δεν είμαστε από αυτούς που θα λύγιζαν από συκοφαντίες και μηνύσεις ,από όσους παραμένουν στο χθες.

Το Ενημέρωση Χωρίς Όρια εδώ και 8 χρόνια σας έχει αποδείξει πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε τους λίγους να επιβουλεύονται τους πολλούς.

Άλλωστε οι οικονομικά ισχυροί πάντα μας είχαν απέναντι επειδή δεν πληρωνόμασταν για να σας πουλάμε "ειδήσεις" που τους είναι ευχάριστες.

Η αλλαγή Κυβέρνησης βοηθάει και εμάς όσο και εάν ακούγεται παράδοξο στο να προχωρήσουμε σε αυτό που μόνο ξέρουμε να κάνουμε.

Ρεπορτάζ χωρίς κομματικές αγκυλώσεις , χωρίς οικονομικές εξαρτήσεις και κυρίως χωρίς εμμονές για πράγματα και καταστάσεις που μας οδήγησαν στα σημερινά μας οικονομικά χάλια.

Η Ελλάς θα νικήσει γιατί πάντα επιβιώνει κόντρα σε όλους όσους εδώ και αιώνες την επιβουλεύονται.

Η Πόλη αργά ή γρήγορα θα αλλάξει σελίδα και κυρίως θα τεθεί ένα τέρμα σε μια "αριστερή" μιζέρια που μας κρατάει χρόνια καθηλωμένους στα ίδια πρόσωπα.

Τοπικοί ηγέτες με απολυταρχικές αντιλήψεις , οπαδοί δικτατορικών καθεστώτων και άνθρωποι που πλούτισαν εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Και τώρα που πάει να μπει μια τάξη , ξαφνικά τα φαντάσματα του παρελθόντος αναζητούν και πάλι να μας πάνε πίσω στη δεκαετία του 1990 για να ζήσουμε και πάλι το σοσιαλιστικό τους όνειρο.

Το όνειρο που σήμερα έχει γίνει για όλους μας ΕΦΙΑΛΤΗΣ , και που εξαιτίας του χρωστάμε πολλά δις και καλούμαστε ή να κάνουμε ΡΗΞΗ και να χρεοκοπήσουμε και επίσημα, ή να ζούμε με σκυμμένο κεφάλι για πολλά χρόνια ακόμα.

Τις επόμενες εβδομάδες θα πάμε και πάλι πίσω στο παρελθόν και θα σας θυμίσουμε πολλές ιστορίες για μια Πόλη που ουσιαστικά διοικείται από τα κόμματα της "αριστεράς" από το 1974 έως σήμερα.

Και βάζω το αριστερά σε εισαγωγικά όχι γιατί δεν ήταν αριστεροί ο Κιντής ή ο Γεωργάκης αλλά γιατί η κομμουνιστική θεώρηση των πραγμάτων σαγηνεύει και κάποιους της από εδώ πλευράς που τάχα μου είναι "δεξιοί".
.
Από τον Πεντάρη στον Βαλασόπουλο λοιπόν σε μια έρευνα που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Σ.Μ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

Πηγαίνεις καλά εάν σκεφτείς ότι δεν παίζεις ούτε με άλλα ιστολόγια ούτε έχεις κάνει το μπλογκ ντήλερ διαφημιστικών καταχωρήσεων.

Μπορείς όμως, έστω και τοπικό μπλόγκ, να πας πολύ καλύτερα.