Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

Τα ρολόγια στο Δήμο Ηλιούπολης έχουν σταματήσει στη 12η ώρα!!!!


1. ΦΩΤΌΓΡΑΦΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ (ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ)
Περπατώντας στην πόλη,μήνες τώρα-δεν θυμάμαι εάν αυτό συμβαίνει μετά το 1ο μνημόνιο,κάθε μέρα της εβδομάδας κάθε ώρα του εικοσιτετραώρου παρατηρώ τα ρολόγια της πόλης να έχουν σταματήσει στη 12η ώρα κυριολεκτικά.

2. ΦΩΤΌΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ (ΙΚΑ)12 τα μεσάνυχτα για την καθαριότητα στο Δήμο αφού κοι οι υπάλληλοι από 600+ την περίοδο του Αναγνώστου έφτασαν σήμερα επί Βαλασόπουλου στους 200+ συνέπεια των μνημονιακών πολιτικών που στήριξαν οι Δήμαρχοι υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας.

12 τα μεσάνυχτα για τους βιοπαλαιστές επαγγελματίες του Δήμου που βλέπουν από την μια πλευρά την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών της πόλης να εξανεμίζεται μέρα με τη μέρα, ελέω της ανεργίας, του  ΕΝΦΙΑ και της  υπερβολικής φορολογίας ,και από την άλλη πλευρά ελέω και της "ανάγκης"  για ενίσχυση των δράσεων του κοινωνικού παντοπωλείου  από αγορές χωρίς νομοθετική κατοχύρωση σαν τους χωρίς μεσάζοντες που στραγγίζουν την τοπική μας αγορά.

12 τα μεσάνυχτα για την παιδεία, τους παιδικούς σταθμούς, την πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δάσκαλους, καθηγητές και υποδομές στον προθάλαμο του 3ου μνημονίου..

3. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (ΓΕΦΥΡΑΚΙ)


Ξέρω είναι δύσκολο να βρεθούν κονδύλια για να επισκευασθούν όλα τα ρολόγια της πόλης που έχουν σταματήσει στη 12η ώρα.

Άλλωστε εάν πάμε από το 2ο μηνμόνιο των Σαμαρά-Βενιζέλου στο 3ο μνημόνιο του Τσίπρα θα αργήσει πολύ να ξημερώσει.

Θα περιμένουμε πολύ να έρθει η Ανάσταση για τα παιδιά μας..

Και όλοι εμείς στα μίζερα χρόνια του 3ου μνημονίου ίσως να μην έχουμε κουράγιο να κοιτάξουμε τα ρολόγια της πόλης ξανά.

Κάνδηλας Άγγελος
Πολίτης της Ηλιούπολης σε Κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :