ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χαβούζα απέναντι από το 14ο ολοήμερο Νηπιαγωγείο της Πόλης μας

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Χαβούζα απέναντι από το 14ο ολοήμερο Νηπιαγωγείο της Πόλης μας

Οι εικόνες ντροπής είναι σημερινές από το γκαράς της Πόλης μας. Απέναντι από το 14ο ολοήμερο Νηπιαγωγείο της Πόλης μας!!

Δεν ξέρω τι δικαιολογίες θα μας πουν αλλά εμείς θα τις ανεβάζουμε συνέχεια μέχρι να μην υπάρχει αυτός ο ανοιχτός σκουπιδότοπος εκεί.

Για όσους ρίχνουν εκεί ό,τι δεν τους χρειάζεται δεν θα τους χαρακτηρίζουμε γιατί θα μας πάνε μέσα για βαρείς υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Περιμένουμε να μάθουμε πόσους υπαλλήλους καθαριότητας έχει η Πόλη μας και φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Εάν δεν μπορούν ας παραχωρήσουν την καθαριότητα σε ιδιώτες (εμείς δεν το θέλουμε αυτό) αλλά είναι προτιμότερο από τα να πληρώνουμε υπαλλήλους για να είναι καθαρή η Πόλη και να έχει αυτά τα χάλια.

Θα γράψουμε και άλλα στο μέλλον.

Γνωρίζουμε αρκετά οικονομικά στοιχεία των υπαλλήλων της καθαριότητας και ειλικρινά δεν πιστεύαμε πως θα είχαμε τέτοιους μισθούς ακόμα και σήμερα σε υπαλλήλους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Πολλοί που έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο θα ζήλευαν τους μισθούς τους. Όχι βέβαια την σκληρή δουλειά που κάνουν. Όμως οι φωτογραφίες δείχνουν πως δεν τα καταφέρνουν να διατηρούν την πόλη καθαρή.

Είναι λίγοι; Ας ρωτήσει κανένας δημοτικός σύμβουλος για να μάθει πόσοι είναι και ποιο είναι το κόστος της μισθοδοσίας τους.

Μέχρι τότε εμείς θα εξακολουθούμε να τους εκθέτουμε με τις φωτογραφίες που θα αναρτούμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: