ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άκου Αλέξη

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Άκου Αλέξη


Φυσικά και δεν φανταζόμαστε πως ο Πρωθυπουργός της Χώρας τούτες τις δύσκολες και τραγικές για την Ελλάδα στιγμές θα μας διαβάσει.

Γνωρίζουμε όμως πως υπάρχει ειδική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που ασχολείται με το διαδίκτυο και ενημερώνει τον κ. Παππά για οτιδήποτε κινείται.

Άκουσε λοιπόν Αλέξη ( ελπίζω να σου μεταφέρουν σωστά τα γραφόμενα και να μην υποκύψουν στον πειρασμό της σταλινικής τους προπαγάνδας) γιατί στο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς υπάρχουν ακόμα και νοσταλγοί του "Πατερούλη".

Αύριο είναι για σένα μια ξεχωριστή μέρα. Από αυτήν θα εξαρτηθεί η πολιτική σου σταδιοδρομία(πράγμα που για μένα είναι παντελώς αδιάφορο αφού δεν σε ψήφισα) αλλά και το μέλλον της Ελλάδας.

Γι' αυτό μπαίνω και στον πειρασμό να σου απευθύνω έκκληση να μετρήσεις καλά όλες τις δυνατότητες της Χώρας πριν κάνεις την τελική σου επιλογή.

Εάν υπογράψεις την συνέχιση των μνημονίων τουλάχιστον εξασφάλισε πως θα μας λύσουν και το πρόβλημα του χρέους.

Συμφωνούμε πως είναι ΜΗ βιώσιμο και πως είναι αδύνατον για εμάς να ορθοποδήσουμε και πάλι εάν επιμείνουν σε τόκους και τοκοχρεολύσια που δεν έχουμε την δυνατότητα να αποπληρώσουμε ΠΟΤΕ.

Με σύμμαχό μας το ΔΝΤ που λέει και αυτό πως το χρέος μας πρέπει να κουρευτεί αλλά και την κοινή λογική που λέει πως το πράγμα δεν βγαίνει επέμεινε μέχρι τέλους στο να λυθεί επιτέλους το πρόβλημά μας.

Ειδάλλως μην μπεις καν στην διαδικασία να υπογράψεις παράταση ενός προγράμματος που μας έχει οδηγήσει σε ανθρωπιστική κρίση.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως δεν στηρίξαμε προεκλογικά τις υποσχέσεις που έδινες.

Δεν το κάναμε επειδή δεν θέλαμε να έχουμε βασικό μισθό στα 751 ευρώ και κατάργηση του ΕΝΦΙΑ αυτά τα θέλουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες πολίτες αλλά γνωρίζαμε πως δεν μπορούν να γίνουν σε μια Ε.Ε που λειτουργεί με τους δικούς της κανόνες.

Οι πλούσιοι του Βορρά δεν έχουν να πουν τίποτα μαζί μας "σύντροφε" Αλέξη. Αυτοί διαφημίζουν τον πλούτο τους και δεν θέλουν να ακούσουν για την δική μας φτώχεια.

Εάν και ιδεολογικά διαφωνούσα πάντα με την προσέγγιση με τη Ρωσία , δέχομαι πως ως αντιπερισπασμός είναι καλή κίνηση.

Αρκεί να βγει ,γιατί οι Ρώσοι δεν είναι για εμάς λύση ούτε φυσικά περιμένει κανείς πως θα μας δανείσουν τα τεράστια ποσά που χρειαζόμαστε για να βγούμε από το τέλμα που φτάσαμε.

Ελπίζω πως ξέρεις τι κάνεις και πως δεν κινδυνεύει η θέση της Πατρίδας μας στο ΝΑΤΟ , αφού μόνοι μας είναι αδύνατον να αντιμετωπίσουμε τους "κακούς" γείτονες που έχουμε βόρεια και ανατολικά μας.

Ελπίζω επίσης να αντιλαμβάνεσαι πως ο δήθεν ανθρωπισμός της αριστεράς δεν λύνει το πρόβλημα των χιλιάδων προσφύγων που κατακλύζουν την Πατρίδα μας.

Δεν είναι δυνατόν να φιλοξενήσουμε ΟΛΟΥΣ αυτούς στο όνομα ενός ανθρωπισμού που κλείνει τα μάτια στα εγκλήματα που κάποιοι εξ' αυτών κάνουν εις βάρος μας.

Δεν λέω πως η πείνα έχει χρώμα αλλά η εικόνα του κέντρου τους τελευταίους πέντε μήνες έχει και πάλι επιδεινωθεί.

Ένα έγκλημα θα επαναφέρει και πάλι με τραγικό τρόπο το πρόβλημα που θα λυθεί μόνο όταν αναγκαστούν τα 28 κράτη-μέλη να απορροφήσουν ισότιμα τους χιλιάδες πρόσφυγες ,που εάν συνεχιστεί η πολιτική της Δύσης στη Μέση Ανατολή και αλλού θα γίνουν εκατομμύρια.


Αγαπητέ Αλέξη αύριο είναι μια μέρα που θα πρέπει να φανείς συνεπής με την Ιστορία της Πατρίδας μας.

Όχι την πρόσφατη γιατί αυτή έχει μόνο προδοσίες και ήττες.

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε το πως θα γραφτείς και εσύ στην Ιστορία ως ελλιπής να είσαι Έλληνας.

Και είσαι τόσο νέος για να θες να καταστραφείς τόσο σύντομα.

Όλοι αυτοί που σε έφεραν στην Εξουσία θα αρχίσουν ξαφνικά να σου γυρίζουν την πλάτη.

Εάν δεν καταφέρεις σε αυτή την ιστορική στιγμή να αλλάξεις λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος θα καταστραφούμε εμείς και εσύ σε κάποιους μήνες θα είσαι στην αντιπολίτευση.

Η ανοχή των συντρόφων σου έχει μαθαίνουμε εξαντληθεί. Η δική μας "στήριξη" δεν έχει ιδεολογική βάση και επομένως είναι αναγνωρίζοντάς σου πως το παλεύεις.

Επειδή μας φούσκωσες με υπερηφάνια περιμένουμε αύριο να μην μας ταπεινώσεις.

Μην τα σκ@τώσεις αύριο και κυρίως μην φοβηθείς.

Άλλωστε η ελπίδα νίκησε τον φόβο έτσι δεν είναι;

Καλή σου επιτυχία μέσα από την καρδιά μας , άλλωστε 10.000.000 Έλληνες περιμένουν από σένα μια καλύτερη τύχη από ό,τι μας επεφύλαξαν τα πέντε προηγούμενα χρόνια οι Μερκελιστές.

Αλέξη μην μας προδώσεις..................

Δεν θέλεις να ξέρεις τι πιστεύουμε εμείς εδώ .

Μα πως θα το κάνεις !!!!

Απέδειξέ μας πως κάνουμε λάθος.

Σ.Μ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σχολιάζοντας τις νέες προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης τόνισε ότι είναι χειρότερες και από μνημόνιο και ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει ο ίδιος.

Μιλώντας στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Channel 9 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι μία τέτοια συμφωνία θα αποτελέσει «μνημόνιο χειρότερο από τα πρώτα» και ότι θα διευρύνει την κοινωνική εξαθλίωση, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε να σταματήσει.