ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το μήνυμα του Δημάρχου για το δημοψήφισμα

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Το μήνυμα του Δημάρχου για το δημοψήφισμα


Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Η χώρα μας, όπως και η πόλη μας, περνάει δύσκολες στιγμές.
Σήμερα κανείς δεν πρέπει να παραμένει ουδέτερος προσπαθώντας να τα έχει καλά με όλους.
Πρώτα απ’ όλα χρειάζεται ψυχραιμία και ενότητα του ελληνικού λαού και των πολιτών της Ηλιούπολης.

Ο διάλογος για το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ στην Ευρώπη και το Ευρώ πρέπει να γίνει σε πλαίσια ηρεμίας και αντικειμενικότητας γιατί κανείς δεν είναι πιο πατριώτης από τον άλλον. Πρέπει να διασφαλιστεί η ενότητα του κόσμου.

Δεν μπορεί όμως και να σταθεί ουδέτερος απέναντι στις ιστορικές εξελίξεις που διαδραματίζονται σήμερα στη χώρα μας. Η ιστορική ευθύνη όλων μας είναι τεράστια.

Όποιος επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τον πατριωτισμό και την υπερηφάνεια των Ελλήνων για να υποκλέψει στην ουσία την ψήφο τους, είναι εκτεθειμένος απέναντι στον ελληνικό λαό. Όποιος δε, επιχειρήσει να ταυτίσει μέρος των συμπατριωτών μας με τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε, εγκληματεί κατά της Ελλάδας. Το μνημόνιο δεν είναι αποδεκτό από κανένα. Πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε μέσα στην Ευρώπη και το Ευρώ για να το αλλάξουμε.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές ο ελληνικός λαός πρέπει να πει ένα βροντερό ΝΑΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρώ.

Για την προάσπιση του βιοτικού του επιπέδου.

Για την προστασία των συνόρων της χώρας του.

Για τον Ελληνισμό που αγωνίζεται να επιβιώσει σε όλη την Ευρώπη.

Μα πρώτα απ’ όλα, για τα παιδιά μας στα οποία ανήκει το παρόν και το μέλλον αυτής της χώρας!

Σας καλώ όλους, πέρα και έξω από τα κόμματα, να αναλογιστούμε όλοι μαζί τις ευθύνες μας με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, με σύνεση και αποφασιστικότητα.

Γιατί η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Δήμαρχος Ηλιούπολης
Βασίλης Βαλασόπουλος

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" λέει ο Δήμαρχος. Όμως λόγω του χρέους που δημιούργησαν ΠΑ.ΣΟ.Κ -ΝΔ που κυβέρνησαν επί 40 χρόνια ,πλέον ανήκει στους δανειστές της με το αγγλικό δίκαιο που υπέγραψε ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου και δεν ανέτρεψαν όλοι οι υπόλοιποι. Την Κυριακή λοιπόν ο λαός θα ψηφίσει ΟΧΙ για να χρεοκοπήσει η Ελλάδα και να ανήκει και πάλι στους Έλληνες. Φτωχοί , εξαθλιωμένοι αλλά ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ για να μην έχουν να κλέβουν από τα ΕΣΠΑ τα λαμόγια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!!!!!!! Αναμένουμε και τις απόψεις των άλλων υποψηφίων Δημάρχων για το δημοψήφισμα της Κυριακής (εάν τελικά γίνει) για να τις δημοσιεύσουμε και αυτές. Θεωρούμε πως ο Κοκοτίνης λέει όχι , η Τσατσούλη παρών (μια ζωή το ΚΚΕ τα ίδια) , και Ευσταθίου , Πίκουλα , Αναγνώστου τι; 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλυσε όλα τα προβλήματα στην Ηλιούπολη θα μας πει και για το δημοψήφισμα.
Άντε και υποψήφιος με το ΚΙΔΗΣΟ - γιωργάκης στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Μπας και δει άσπρη μέρα η Ηλιούπολη.
Και συνεχίσει τη μαυρίλα η Χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Με σύνθημα «Οχι στην πρόταση των ΕΕ – ΔΝΤ – ΕΚΤ. Οχι στην πρόταση της κυβέρνησης. Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία», η Κομματική Οργάνωση Ηλιούπολης του ΚΚΕ, ενόψει και της μεγάλης πολιτικής συγκέντρωσης την Πέμπτη 2 Ιούλη, στο Σύνταγμα, πραγματοποιεί συγκεντρώση στην Ηλιούπολη.

Την Τετάρτη 1 Ιούλη τις 8 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων (Φλέμινγκ), θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.
Όλοι την Πέμπτη 2 Ιούλη στο Σύνταγμα στις 8 το βράδυ, στη μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνει ΚΚΕ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ...

ΤΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο κ.ΚΟΚΟΤΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΣΙΠΡΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η.Ψινάκης: Όταν είσαι δήμαρχος δεν μπορείς να «πετάς» αψήφιστα «ναί» ή «όχι»

Ο δήμαρχος Μαραθώνα εξερχόμενος του προεδρικού Μεγάρου όπου συνόδευε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη στην συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δήλωσε μεταξύ άλλων για το δημοψήφισμα της Κυριακής πως: «δεν είναι ένα «ναι» ή «όχι», και τα δύο έχουν κόστος. Το «ναι» σημαίνει εκλογές ή οικουμενική...το «όχι» ξέρετε τι σημαίνει. Δύο ημέρες έχουν κλείσει οι τράπεζες και είδατε το χάλι της Ελλάδος».