ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά η εντιμότητα αναζητείται και στην Πόλη μας σε πολλές δημοτικές παρατάξεις

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Τελικά η εντιμότητα αναζητείται και στην Πόλη μας σε πολλές δημοτικές παρατάξεις


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΕΔΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1/1/2009 ΕΩΣ 31/12/2010 ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ; 

Σκάνδαλα , λαμογιές , έγιναν σε όλους τους Δήμους της Χώρας τις καλές εποχές όταν το χρήμα έρρεε άφθονο στις προ μνημονιακές εποχές.



Η διαφορά είναι πως σε κάποιους Δήμους κάποιοι τιμωρήθηκαν και σε κάποιους άλλους υπήρξαν δημοτικοί σύμβουλου που δεν ήθελαν να πάνε στη Δικαιοσύνη καραμπινάτες περιπτώσεις κακοδιαχείρησης.

Εδώ θα κριθούν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι για την ψήφο που έδωσαν όταν υποθέσης όπως ο ΕΥΩΝΥΜΟΣ ήρθαν στα δημοτικά συμβούλια προς συζήτηση.

Άλλη περίπτωση ήταν αυτή του ΚΕΔΗΛ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ηλιούπολης) που στο δημοτικό συμβούλιο στις 26 Μαρτίου 2015 κάποιοι με την ψήφο τους έδωσαν ΑΝΟΧΗ στην ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ και άλλοι το έπαιξαν Πόντιοι Πιλάτοι και απείχαν.

Το αναλυτικό ρεπορτάζ μας θα έρθει με την απόφαση της Δικαιοσύνης που θα κρίνει τα αδικήματα ή θα απαλλάξει τους κατηγορουμένους.

Για εμάς είναι σίγουρα ΣΚΑΝΔΑΛΟ κακοδιαχείρησης και περιμένουμε και την ΑΠΟΦΑΣΗ για να προβούμε σε βαρύτερους χαρακτηρισμούς χωρίς  νέες δικαστικές περιπέτειες.

Άλλωστε είμαστε μαθημένοι από το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ να διωκόμεθα επειδή αποκαλύπτουμε τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και τα ΛΑΜΟΓΙΑ είτε πολιτικούς είτε επιχειρηματίες.

Το ρεπορτάζ θα είναι απόλαυση για εμάς και εσάς και βάσανο για όσους παρανόμησαν και σπατάλησαν τα χρήματά μας.

Γιατί μπορεί η Δικαιοσύνη να αργεί (πόσες φορές δεν τα έχουμε βάλει μαζί της) αλλά δικαιώνει κάποιες φορές όσους άδικα ταλαιπωρούνται , γιατί έχουν το θάρρος της γνώμης τους και ενδιαφέρονται να μαθευτεί σε ΟΛΟΥΣ η Αλήθεια.

Η Αλήθεια σκοτώνει πολλές φορές αλλά είπαμε η δική μας σχολή δημοσιογραφίας έχει εμμονή με αυτήν...

Σ.Μ  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παλι δεν αναφερουν στα πρακτικά την εισήγηση κόλαφο του τάσου.

όπως στην εκδήλωση για το συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης που αυτά που είπε ο τάσος έγιναν αόρατα στο δελτίο τύπου του δήμου

τάσο οργάνωσε το γραφείο τύπου της παράταξής σου γιατί άλλα λες και άλλα γράφουν

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΣΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ;;;
ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ OI ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΡ. ΑΠΟΦ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: 122/2015
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ανάθεση σε ορκωτό ελεγκτή του διαχειριστικού ελέγχου της ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ
(από την συνεδρίαση έχουν αποχωρήσει οι κ.κ. Ασβεστάς, Πούλος, Νικηφόρος, Ευσταθίου, Αναγνώστου,Πίκουλα, Πανταζόπουλος, Χρυσουλάκης, Κουρής, Καλούδης, Σόφης)