ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μειωμένου διαφημιστικού ενδιαφέροντος οι ομάδες της Πόλης μας σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Πολτιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού της Πόλης μας

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Μειωμένου διαφημιστικού ενδιαφέροντος οι ομάδες της Πόλης μας σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Πολτιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού της Πόλης μας

 Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ; 
Δεν εκπλαγήκαμε από την απάντηση που μας έδωσε ο κ. Γιαννόπουλος , άλλωστε η δημοτική παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ του κ. Βαλασόπουλου απαντάει πάντα στις αναρτήσεις του ιστολογίου μας.


Αυτό είναι δείγμα ότι σέβεται εσάς τους αναγνώστες μας , και κυρίως πως δεν έχει δόλο στο να αποκρύψει το οτιδήποτε.

Αφού αναρτήσουμε ΟΛΗ την απάντηση του κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλου για να μην υπάρχει μόνο ως σχόλιο, θα συνεχίσουμε την έρευνα μας τώρα που ξέρουμε ΕΠΙΣΗΜΑ τι γίνεται στη περίπτωση με την διαφήμιση στους αθλητικούς χώρους της Πόλης μας.

Ήδη τα μηνύματα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο μας έδωσαν τροφή για έρευνα αφού κάποτε είχαμε ομάδες στη Β' Εθνική κατηγορία του ποδοσφαίρου και τότε φυσικά τα διαφημιστικά μας έσοδα θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερα.
 Ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ; 
Διαπιστώνουμε πως δεν ήταν και αναζητούμε ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

Χαίρομαι επίσης που η νυν δημοτική αρχή είναι έτοιμη να προχωρήσει σε  νέο πλειοδοτικό διαγωνισμό για τις διαφημιστικές πινακίδες των αθλητικών χώρων της Πόλης μας.

Βέβαια ο δικός μας ρόλος είναι να αναδεικνύουμε θέματα και να βοηθάμε με την προβολή αυτών των θεμάτων την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών.

Επίσης όσο και εάν δεν αρέσει σε κάποιους το είδος της δημοσιογραφίας που ασκούμε εμείς δεν ενδιαφερόμαστε απλώς για τη δημοσιοποίηση μιας είδησης.

Δεν μας νοιάζει δηλαδή το γεγονός πως μας διάβασαν όταν γράψαμε για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ ή για άλλες υποθέσεις κακοδιαχείρισης.

Η δική μας επιθυμία είναι να υπάρχει ΚΑΘΑΡΣΗ γιατί στην "ζούγκλα" που μάθαμε το ρεπορτάζ οι δημόσιες σχέσεις με τις εκάστοτε διοικήσεις δεν είναι ρεπορτάζ και δεν βοηθούν τους πολίτες.

Οι πολίτες δεν βοηθούνται όταν μαθαίνουν πως φαγώθηκαν χρήματα.

Οι πολίτες βοηθούνται όταν αυτά επιστρέφουν στα ταμεία. και ικανοποιούνται όταν κάποιοι επιτέλους τιμωρούνται για κακοδιαχείρηση ή για αρπακτή.

Από την κυβέρνηση πρώτη φορά "αριστερά" δεν περιμένουμε εμείς απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

Θαύματα στα οικονομικά δεν γίνονται , ελπίζουμε όμως να τιμωρήσει όσους τα προηγούμενα χρόνια έκαναν πάρτι με το δημόσιο χρήμα.

Τα πρώτα της δείγματα είναι απολύτως αρνητικά σε αυτό τον τομέα.

Διαβάσατε ήδη στον τύπο για το σκάνδαλο σπατάλης του Πάνου  Καμμένου και τα ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ έξοδα διαμονής του στην Αμερική ,που πληρώσαμε εμείς όπως πάντα.

Έχουμε χρέος όμως να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε γιατί υπάρχουν και Δικαστές ΕΝΤΙΜΟΙ και ΗΘΙΚΟΙ, που έχουν πολιτικές φιλοοξίες και μέσα σε αυτό το ασταθές πολιτικό περιβάλλον, αναζητούν μια θέση στον ήλιο της πολιτικής σκηννής αυτού του Τόπου.

Αυτοί βοήθησαν στο να αποκαλυφθεί το επονομαζόμενο παραδικαστικό κύκλωμα το 2005 (που ήταν καθαρά δικαστικό) αυτή είναι η μοναδική μας ΕΛΠΙΔΑ και τώρα στο να οδηγήσουν με τις αποφάσεις τους , στην παραδειγματική τμωρία όσων εγκλημάτησαν τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζουν εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Γιατί χωρίς Δικαιοσύνη δεν υπάρχει Δημοκρατία.

Όσο λοιπόν εμείς θα αναζητούμε στοιχεία για τα έσοδα από τις διαφημιστικές πινακίδες , καλό θα είναι όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και από τα προηγούμενα χρόνια να αρχίσουν να μας δίνουν στοιχεία.

Άλλωστε όσοι δεν βοηθούν στο να σπάσει η ΟΜΕΡΤΑ συνήθως την πληρώνουν η ίδιοι στο τέλος.

Γιατί η Δικαιοσύνη είναι τελείως τυφλή σε πολλές περιπτώσεις , τιμωρεί  π.χ τον Άκη Τσοχατζόπουλο και αφήνει τους πρώην Πρωθυπουργούς και το ΚΥΣΕΑ να κυκλοφορεί ελεύθερο και ωραίο ,λες και ο Τσοχατζόπουλος ήταν ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ δικτάτορας και αποφάσιζε μόνος του για τα εξοπλιστικά!!!!

Ο Τσοχατζόπουλος δηλαδή κορόϊψε τους ΠΑΝΤΕΣ και τον Σημίτη;

Αλλά μην σας μπλέκουμε τώρα με αυτά , γιατί  εδώ είναι ιστολόγιο που αφορά τα της Πόλης μας, και για αυτά τα ζητήματα θα  επιτελέσουμε το θεσμικό μας ρόλο.

Γιατί το λειτούργημα το οποίο ασκούμε είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ για την κατάντια του Τόπου.

Τόσοι δημοσιογράφοι , τόσα ΜΜΕ , τόσοι ραδιοφωνικοί σταθμοί και ΟΥΔΕΙΣ μεγάλος είχε πάρει χαμπάρι την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Χώρας νωρίτερα;

Μόνο κάποια "γραφικά"('ετσι μας έγραφαν τα συστημικά ΜΜΕ)  ιστολόγια όπως το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ έγραφαν από το 2008 πως η Ελλάδα χρεοκόπησε.

Δυστυχώς η απαξίωση του δημοσιογραφικού κόσμου έχει παγιωθεί  στην Ελληνική Κοινωνία ,και κύρια υπέυθυνη είναι η ΕΣΗΕΑ που δεν αντέδρασε στα κρούσματα διαφθοράς του κλάδου.

Βλέπετε η συστημική "δημοσιογραφία" πάντα αντιμετώπιζε την καταγγελτική δημοσιογραφία ως μαύρο πρόβατο, γιατί το σλόγκαν τους ήταν ,και δυστυχώς για πολλούς είναι και σήμερα το "όταν τρώμε δεν μιλάμε"!!

Στα δικά σας χέρια βρίσκετε το μέλλον του Τόπου αγαπητοί συνέλληνες,  εσείς ψηφίζετε , εσείς επιλέγετε τα ΜΜΕ που παρακολουθείτε, εσείς αγοράζετε εφημερίδες και ακούτε ραδιόφωνο.

Εάν εσείς δεν αλλάξετε (η πλειοψηφία εννοώ) θα βουλιάξουμε ακόμα περισσότερο,και τα παιδιά σας θα φύγουν μετανάστες απλώς για να ζήσουν.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: