Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

H Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στην Πόλη μας

Tην τοπική οργάνωση της ΝΔ στην πόλη μας, επισκέφθηκε χθες το απόγευμα η βουλευτής Β' Αθήνας της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.Όπως μάθαμε ήταν δική της επιθυμία να γνωρίσει από κοντά τοπικά στελέχη αλλά και απλούς ψηφοφόρους της παράταξης.

Είναι η πρώτη φορά που έρχεται βουλευτής της ΝΔ στην τοπική οργάνωση σε μη προεκλογική περίοδο.

Αυτό τιμά ιδιαίτερα την βουλευτή ,αφού δεν ήρθε όπως κάποιοι άλλοι προεκλογικά για να μαζέψουν ψήφους!!!

Αξίζει να αναφερθεί πως η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου από κοντά είναι εντελώς  διαφορετική από την εικόνα που έχει ο κόσμος για αυτήν μέσω της τηλεόρασης.

Ιδιαίτερα φιλική και ανεκτική στο διάλογο (στην tv φαίνεται απρόσιτη και φασαριόζα) δέχθηκε ερωτήσεις,  από τα μέλη της τοπικής που παραβρέθηκαν εκεί , και απάντησε καρτερικά σε όλες.

Μάθαμε πολύ περισσότερα αλλά επειδή πρόκειται για μια στενά κομματική συνάθροιση δεν θα επεκταθούμε σε όσα ειπώθηκαν.

Το μόνο που μπορούμε να γράψουμε επειδή είναι γνωστό ήδη σε όλους ,είναι πως η κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου θεωρεί πως στην παρούσα δύσκολη φάση για την Πατρίδα μας ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο πλέον κατάλληλος για αρχηγός της ΝΔ.

Ελπίζουμε να την ξαναδούμε στην Πόλη μας , και να έχει επαφή και με τα τοπικά μας προβλήματα που δεν είναι και λίγα.

Στην συγκέντρωση την προσφώνησαν ο Πρόεδρος της Τ.Ο ΝΔ Ηλιούπολης κ. Μιχάλης Κουρής , ο Πρόεδρος της Β1 ΝΟΔΕ κ. Δημήτρης Χατζηελένης , και ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πόλης μας κ. Τάσος Ευσταθίου.

Παρόντες πολλά κομματικά στελέχη της Πόλης μας , ανάμεσά τους και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Παρράς και Άγγελος Κάνδηλας

Δεν υπάρχουν σχόλια :