Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Η λίστα με τις τράπεζες για τους συνταξιούχους, στην Ηλιούπολη

ΟΥΡΕΣ "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
Αργά τη νύχτα αποφασίστηκε να δοθούν οι συντάξεις σε όσους δεν έχουν κάρτα ανάληψης ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ.
Και σήμερα Τετάρτη 1/7/2015, θα πληρωθούν (ανώτατο όριο τα 120 ευρώ) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από το Α έως το Ι.

Αύριο Πέμπτη 2/7/2015 θα πάρουν χρήματα όσοι δεν έχουν κάρτα και τα επίθετά τους ξεκινούν από τα γράμματα από το Κ ως το Μ και την Παρασκευή 3/7/2015 όσοι έχουν επίθετο που ξεκινάει από το Ν και ως το Ω.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αλφαβητική σειρά δεν ισχύει για την Τράπεζα Πειραιώς η οποία θα δεχθεί σειρά προτεραιότητας.. Δηλαδή όσοι δεν έχουν κάρτα μπορούν άσχετα από το πρώτο γράμμα του ονόματός τους να πάνε στα υποκαταστήματα και να κάνουν ανάληψη..

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Πλατεία Βασ. Σοφίας (ΚΑΝΑΡΙΑ)

ALPHA BANK

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Λεωφόρος Ανδρέα Γ. Παπανδρέου 43

EUROBANK – ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ελευθερίου Βενιζέλου 124

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ελευθερίου Βενιζέλου 133

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Πλατεία Καναρίων 2 & Σκρα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Λεωφ. Ειρήνης 30

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ολόκληρη η ομιλία του Κώστα Καραμανλή:

«Ελληνίδες, Έλληνες,

Έρχονται κάποιες στιγμές στις οποίες διακυβεύονται πάρα πολλά, μέσα σε λίγες μέρες. Όποτε τέτοιες ιστορικές προκλήσεις τις αντιμετωπίσαμε με ομοψυχία και ψυχραιμία, επιτύχαμε ως Έθνος. Αντίθετα, όποτε πρυτάνευσε η απερισκεψία και ο διχασμός υποστήκαμε συμφορές. Η πρόσφατη ιστορία μας του 20ου αιώνα περιέχει επαρκή παραδείγματα και των δύο εκδοχών.

Μία τέτοια ιστορική πρόκληση αντιμετωπίζουμε σήμερα. Και η έκβαση της θα εξαρτηθεί από την δική μας επιλογή.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, αναμφίβολα, έχει πολλές αδυναμίες στη λειτουργία της. Και, προφανώς, οι εταίροι μας έκαναν σφάλματα σοβαρά στην αντιμετώπιση της κρίσης. Βεβαίως, λάθη κάναμε και εμείς. Και οι οδυνηρές συνέπειες αυτών των λαθών έχουν επιβαρύνει πολλούς συμπολίτες μας. Όμως, η πραγματικότητα αυτή δεν μεταβάλλει τη ζωτική ανάγκη της συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και, ακόμη περισσότερο, στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης.

Η παραμονή μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια δεν επιβάλλεται μόνο για οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους, αφού τυχόν έξοδός μας από αυτήν θα συνεπαγόταν αδιανόητα μεγαλύτερο κόστος και θυσίες, πρωτίστως από τους πιο αδύναμους. Επιβάλλεται, πάνω από όλα, για λόγους εθνικούς.

Όποιος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει σε αυτή τη δύσκολη και ασταθή γειτονιά του κόσμου, όπως όλοι εμείς οι Έλληνες, ξέρει από μικρό παιδί ότι η εθνική ασφάλεια πρέπει να είναι το υπέρτατο κριτήριο των αποφάσεών μας.

Μοιράζομαι αυτές τις σκέψεις μαζί σας, όχι γιατί έχω οποιαδήποτε προσωπική επιδίωξη. Το τελευταίο που επιθυμώ είναι να εμπλακώ σε κομματικούς ανταγωνισμούς και διαμάχες. Αισθάνομαι όμως την υποχρέωση να σας πω, όπως πάντα, την αλήθεια.

Εξωθώντας την Ελλάδα εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου εκθέτουμε τη χώρα μας σε κινδύνους. Και αυτό δεν πρέπει να γίνει με κανέναν τρόπο. Όσοι, καλοπροαίρετα, νομίζουν ότι ψηφίζοντας ''όχι» την Κυριακή ενισχύουν τη διαπραγματευτική θέση της χώρας, σφάλλουν. Και σφάλλουν σοβαρά. Διότι η επικράτηση του ''όχι» θα ερμηνευθεί από όλους, σε όλον τον κόσμο, ως επιλογή αποχώρησης από την καρδιά της Ευρώπης. Θα είναι το πρώτο βήμα προς την έξοδο.

Πιστεύω βαθειά ότι η Ευρώπη είναι το σπίτι μας. Πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ενωμένης Ευρώπης. Και αυτό πρέπει να το επιβεβαιώσουμε αποφασιστικά.

Την Κυριακή λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη. Με σύνεση, με ενότητα, με εθνικό φρόνιμα, με σεβασμό στις θυσίες των Ελλήνων.»