ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΚΥΤ παραμένει και η ΧΑΒΟΥΖΑ μεγαλώνει

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Το ΚΥΤ παραμένει και η ΧΑΒΟΥΖΑ μεγαλώνει

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ 


Αιδώς Αργείοι !!!

Με αφορμή σχετικές ανακοινώσεις του Δήμου είχαμε επισκεφθεί την περιοχή έχοντας προβεί σε σχόλια και επισημάνσεις στη σχετική ανάρτησή μας της 13/05/2015 εδώ http://neahlioupolis.blogspot.gr/2015/05/blog-post_13.html#more.


Σήμερα, έχοντας περάσει 2 μήνες από τότε, το σίγουρο είναι ότι το ΚΥΤ εξακολουθεί να υπάρχει στην πόλη και να αποτελεί ακόμη βραχνά της καθημερινής ζωής των κατοίκων της.


Περιμένουμε από τη λαλίστατη για άλλα θέματα δημοτική αρχή και τις 7 δημοτικές παρατάξεις της πόλης που έχουν καθήκον να ασκούν έλεγχο και να πιέζουν τη Διοίκηση ενημέρωση για τις εξελίξεις.
Συγκρότήθηκε η επιτροπή, συνεδρίασε η επιτροπή, πότε θα παραδώσει το έργο για το οποίο συστάθηκε; Το ΚΥΤ θα μείνει ή θα φύγει;





Επισκεφθήκαμε την περιοχή χθες 16 07 2015 ελπίζοντας να έχουμε εξελίξεις στο άλλο θέμα που απασχολεί την περιοχή και το οποίο μας είχε απασχολήσει στη σχετική ανάρτησή μας της 14/06/2015 εδώ http://neahlioupolis.blogspot.gr/2015/06/14.html


Οι ελπίδες μας ότι ο Δήμος και η Υπηρεσία Καθαριότητας θα έχει προβεί στον καθαρισμό της ΧΑΒΟΥΖΑΣ που μήνες τώρα έχει δημιουργηθεί στην περιοχή αποδείχθηκαν φρούδες.


Η περιοχή δεν έχει καθαριστεί, δεν έχουν ληφθεί μέτρα φύλαξης του χώρου παρά το γεγονός ότι ακριβώς απέναντι βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ και δίπλα το 14ο ολοήμερο Νηπιαγωγείο της Πόλης μας και η ΧΑΒΟΥΖΑ δυστυχώς ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.





Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Βαλασόπουλος είχε δεσμευθεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από ερώτηση-τοποθέτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ κ. Ευσταθίου ότι θα προκαλέσει μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ηλιούπολης με μοναδικό θέμα την καθαριότητα της Πόλης.


Έχει περάσει αρκετός καιρός και συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου έγιναν πολλές.
Το θέμα της καθαριότητας της Πόλης έχει μπει από όλες σχεδόν τις παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την καθαριότητα της Πόλης που έχει δεσμευθεί ο Δήμαρχος δεν έγινε ποτέ.


Χρειάζεται ή μήπως εικόνες σαν αυτές που δημοσιεύουμε σήμερα θα συνοδεύουν στο μέλλον τα αναμνηστικά καρποστάλ της Ηλιούπολης;

Δεν υπάρχουν σχόλια: