Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους δημότες του για την διευκόλυνση της άσκησης των εκλογικών δικαιωμάτων τους του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 τα εξής:


Η ψηφοφορία ξεκινάει στις 7 π.μ. και λήγει στις 7 μ.μ

Η διαδικασία πραγματοποιείται αυτοδικαίως στα ίδια εκλογικά τμήματα, με τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές και με τους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής και αναπληρωτές αυτών, που διεξήχθησαν και οι εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι ετεροδημότες εκλογείς ψηφίζουν στα κοινά εκλογικά τμήματα της Ηλιούπολης και όχι σε ειδικά, σύμφωνα με τα αρχικά γράμματα του επωνύμου τους όπως καταγράφεται στον επισυναπτόμενο πίνακα των εκλογικών καταλόγων.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ» 2131361500
ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm


Στο ψηφοδέλτιο στην επιλογή ΔΕΝ ΕΓΡΙΝΕΤΑΙ/ΟΧΙ, ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΝΑΙ, σημειώνουμε ΣΤΑΥΡΟ εντός του τετραγώνου .
Οι εκλογείς προσέρχονται στο κατάστημα της ψηφοφορίας και παρουσιάζονται στην εφορευτική επιτροπή, η οποία αναγνωρίζει την ταυτότητά τους και επαληθεύει την εγγραφή τους στον εκλογικό κατάλογο. Η αναγνώριση των εκλογέων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος γίνεται με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα ή τη σχετική προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής ή το διαβατήριό τους ή την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων.

Οι εκλογείς για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα του Δήμου2109970000,033,027,032,031,030
που θα παραμείνει ανοιχτός το Σάββατο 4/7/2015 από τις 7:30 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ και την Κυριακή 5/7/ 2015 από τις 6:00 το πρωί έως το πέρας της εκλογικής διαδικασίας.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος καλεί τους δημότες να προσέλθουν στις κάλπες μαζικά και ψύχραιμα «Να μην απεμπολήσει κανένας το δικαίωμά του, να αποφασίσει για το μέλλον του και για την Ευρωπαϊκή Προοπτική της Χώρας μας.
Η Ενότητα θα μας ατσαλώσει να τα ξεπεράσουμε όλα»


(Επισυνάπτεται ο πίνακας των εκλογικών τμημάτων)

Δεν υπάρχουν σχόλια :