ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καίγεται η Ηλιούπολη επειδή ουδείς καθάρισε τα ξερά χόρτα

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Καίγεται η Ηλιούπολη επειδή ουδείς καθάρισε τα ξερά χόρτα


Την ώρα που ο Δήμαρχος κ. Βαλασόπουλος βγαίνει τηλεφωνικά στον ΣΚΑΙ η Ηλιούπολη φλέγεται σε τρία διαφορετικά σημεία. Ναι καλά τα λέει ο Δήμαρχος πρόκειται για εμπρησμό αφού πάντα έτσι μπαίνουν οι μεγάλες φωτιές στην Πατρίδα μας.
Όμως το θέμα είναι τι κάνει η Δημοτική Αρχή για να κάνει την ζωή των εμπρηστών πιο δύσκολη. Θα μπορούσε να απαγορέψει την είσοδο στο δάσος τους καλοκαιρινούς μήνες ή να βάλει δασοφύλακες. Τώρα το να λέμε πως φταίει ο άνεμος και οι κακοί εμπρηστές δεν οδηγεί πουθενά.

Καιρό τώρα σας γράφουμε για τα μπάζα , τα σκουπίδια , τα μη καθαρισμένα οικόπεδα και όλα όσα μπορούν να γίνουν ένα ωραίο προσάναμα στα χέρια των εμπρηστών. Ουδείς καταλαβαίνει όμως πριν γίνει το ΚΑΚΟ. Ακόμα και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν κάνουν όσα θα έπρεπε για να θιγεί το θέμα της πυρασφάλειας στην Πόλη μας. Να θυμίσουμε επίσης πως ο κ. Βαλασόπουλος είναι και Πρόεδρος του αμαρτωλού ΣΠΑΥ επομένως και για τις φωτιές στο Βύρωνα και στον Καρέα είναι με την ιδιότητά του αυτή υπεύθυνος. Ελπίζουμε να μην καούν και περιουσίες και η ζημιά να περιοριστεί στο πράσινο που θα χάσουμε.

 Τις επόμενες μέρες και όχι βέβαια τώρα θα συνεχίσουμε τα ενοχλητικά για την δημοτική αρχή ρεπορτάζ μας για τα χάλια της Πόλης μας σε πολλούς τομείς. Ένας από αυτούς είναι και η ανοργανωσιά της πάνω στα θέματα της πυρασφάλειας. Αλλά τώρα δεν είναι ώρα για γκρίνια όλοι στη ΦΩΤΙΑ για να μην καούν οι περιουσίες των συμπολιτών μας και να μην χάσουμε και άλλο πράσινο. Άλλωστε εάν δει κανείς τα πεύκα θα καταλάβει πως από καιρό θα έπρεπε να είχαν καθαριστεί και πολλά από αυτά να κοπούν ΤΕΛΕΙΩΣ αφού πλέον δεν είναι πράσινα αλλά ξερά έτοιμα να μεταδώσουν με τα κουκουνάρια τους την παραμικρή φωτιά  χιλιόμετρα μακρύτερα!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΜΟΝΟΝ ΝΑ ''ΤΡΩΝΕ''.......ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ;;;; Η ''ΟΡΓΑΝΩΣΗ'';;;; Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ;;; Η ΔΑΣΟΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ;;;; ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,,,, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ......