ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ουρές στα ΑΤΜ περιορισμένη συμμετοχή στις κάλπες και η δική μας απάντηση

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ουρές στα ΑΤΜ περιορισμένη συμμετοχή στις κάλπες και η δική μας απάντηση


Ουρές στα ΑΤΜ στην πλατεία Κανάρια της Πόλης μας. Ο τρόμος για κούρεμα καταθέσεων , οι απειλές των θεσμών για άλλο νόμισμα άμα δεν ψηφίσουμε ό,τι αυτή θέλουν , αλλά και η εύλογη ανησυχία όλων για την επόμενη μέρα.


Αντίθετα στο 13ο Δημοτικό σχολείο της Πόλης καθώς και στο 22ο Δημοτικό Σχολείο όπως βλέπετε η εικόνα τα λέει όλα. Άδεια από ψηφοφόρους που αδιαφορύν πλήρως για τις εκκλήσεις σύσσωμης της μνημονιακής αντιπολίτευσης να κάνουν το "σωστό" και να ψηφίσουν ΝΑΙ σε όλα αρκεί να μείνουμε στην "πολιτισμένη" και "δημοκρατική" Ε.Ε. Σε αυτή την Ε.Ε που πριν μερικά χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτα για τους βομβαρδισμούς στη Σερβία , σε αυτή την Ε.Ε που από την μια κάνει εμπάργκο στη Ρωσία για την ΚΑΤΑΦΟΡΗ παραβίαση κάθε κανόνα διεθνούς δικαίου με την προσάρτηση της Κριμαίας και από την άλλη μεριά αγοράζει φυσικό αέριο από αυτούς!!!!!1

Δεν έμπλεξα το τοπικό blog   μέχρι σήμερα στο σημερινό δημοψήφισμα . Και αυτό γιατί το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ως πιο παλιό έχει την εμπειρία και την αντοχή να δέχεται μηνύσεις και αγωγές από όλους αυτούς που σήμερα σας ζητούν να ψηφίσετε ΝΑΙ .

Είναι όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες των ΜΜΕ που δεν έχουν δώσει μια δεκάρα φόρο για τις συχνότητες που κατέχουν ΤΖΑΜΠΑ , είναι οι Μαρινάκηδες προνομιακοί φίλοι της κ. Μπακογιάννη, είναι τέλος όλοι αυτοί που σας απειλούν πως θα χάσετε τις δουλειές σας εάν δεν ψηφίσετε πατριωτικά!!!!

Μόνο το βίντεο να δείτε του Σαμαρά και τις δηλώσεις του από το βήμα της Βουλής τον Ιούλιο του 2011 θα καταλάβετε όλοι εσείς γιατί είμαστε φανατικοί του ΟΧΙ.

Δεν δικαιείται ουδείς να αντιμετωπίζει την χώρα μας με τόσο αυθάδεια . Δεν σέβονται την Ιστορία μας και νομίζουν πως και πάλι θα μας κάνουν ραγιάδες.

Σήμερα όσοι ψηφίσατε ΝΑΙ νομιμοποιήσατε όσους μας έφτασαν ως εδώ. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία στο να ψηφίσει κάποιος την συνέχιση της δουλείας του με τον φόβο της άτακτης χρεοκοπίας.

Αυτή η Κυβέρνηση της αριστεράς εάν δεν υπογράψει μνημόνια θα μείνει στην Ιστορία ως πατριωτική .

Εάν υπογράψει θα έχει βάλει και αυτή την υπογραφεί της στην εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους.

Εάν σας νοιάζουν οι καταθέσεις σας και όχι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σας λάθος κάνετε που μας τιμάτε με τα κλικ σας.

Εδώ ζητάμε ΚΑΘΑΡΣΗ για όσους έφαγαν δις ευρώ για να χρεοκοπήσουμε.

Και όσο βλέπουμε τον Χριστοφοράκο να κυκλοφορεί ελεύθερος στη Γερμανία και οι πολιτικοί του φίλοι εδώ να μας κουνάνε το δάχτυλο θα παλεύουμε μέχρι τέλους.

Σε λίγες ώρες θα μάθετε πως οι Έλληνες δεν φοβήθηκαν και πως πάνω από 50% είπαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα .

Η Ελλάδα νίκησε , η Δημοκρατία νίκησε έγινε το πρώτο βήμα για να καθαρίσει ό,τι σάπιο υπάρχει στο πολιτικό σύστημα.

Εμείς εδώ μαζί σας θα παλέψουμε είτε με ευρώ , είτε με δραχμή για να σταθεί η Ελλάδα και πάλι στα πόδια της και να πάνε τα λαμόγια ΦΥΛΑΚΗ.

Δεξιά και αριστερά λαμόγια.

Εάν δεν το κάνει η παρούσα Κυβέρνηση πάμε για άλλη . Γιατί η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.

Οι Έλληνες είπαν ΟΧΙ δεν γονάτισαν στους εκβιασμούς και ΟΛΟΙ ενωμένοι θα αλλάξουν την Ε.Ε ή θα την διαλύσουν!!!!!!!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΥΡΟ,
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Η Ντόρα Μπακογιάννη τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά και του ζήτησε να παραιτηθεί, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο ΑΝΤ1 και το MEGA.

Φέρεται μάλιστα να του είπε: «Εάν θεωρείς ότι εγώ είμαι το πρόβλημα σου δηλώνω ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσω την προεδρία της ΝΔ».

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΤΟΡΑ Ο ΑΔΕΛΦΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ;;;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥΡΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΙ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

WWW.ZOUGLA.GR

Όσον αφορά τις φήμες για κούρεμα καταθέσεων, ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι «δεν πρόκειται να κουρευτεί ούτε ένα ευρώ». «Αυτή τη διαβεβαίωση τη δίνω μετά λόγου γνώσεως. Η χώρα δεν κινδυνεύει με θάνατο» σημείωσε.

Αναφορικά με τη ρευστότητα, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόνισε ότι «Ο Ντράγκι πρέπει να πάρει απόφαση αν θα αυξήσει τον ELA. Πάμε για συμβιβαστική λύση, καθώς οι εταίροι πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει αμοιβαίο συμφέρον. Δεν νομίζω ότι θέλουν να δουν την Ελλάδα να επιζητεί νέες λύσεις».

Ανώνυμος είπε...

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη δήλωσε μιλώντας στον Alpha ότι όσοι έχουν χρήματα σε τραπεζικές θυρίδες δεν μπορούν να τα αποσύρουν για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν τα capital controls!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δελαστικ πριν λίγο στο STAR αποκάλεσε γερμανοτσολιάδες το 40% των Ελλήνων του ΝΑΙ.
Εσύ δε θεωρείς πατριώτες όσους ενδιαφέρονται για τις καταθέσεις του ιδρώτα τους.
Περίεργοι συσχετισμοί στο ΟΧΙ.
ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!
Για να δούμε που θα βγάλει από αύριο.

Ανώνυμος είπε...

Όπως είπε ο κ. Μάρδας, κανένας δεν θα έχει πρόσβαση στις θυρίδες μέχρι να ανοίξουν οι τράπεζες γιατί δεν θα είναι δίκαιο αυτό.

Είπε ακόμα ότι αυτή την ώρα συντάσσεται μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σύμφωνα με την οποία δεν θα υπάρχει πρόσβαση σε καμια θυρίδα, ενώ όπως είπε θα ορίζεται το νέο όριο αναλήψεων.

Δεν απάντησε αν θα ανοίξουν οι τράπεζες την Τρίτη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ.

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Ελληνίδες, Έλληνες
Το σημερινό δημοψήφισμα δεν έχει νικητές και ηττημένους.
Αποτελεί μια μεγάλη νίκη από μόνο του.
Σήμερα, όλες και όλοι μαζί, γράψαμε μια λαμπρή σελίδα στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία.
Αποδείξαμε ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες η δημοκρατία δεν εκβιάζεται και αποτελεί κυρίαρχη αξία και επιλογή διεξόδου.
Αποδείξαμε επίσης ότι όταν ένας λαός έχει πίστη και συλλογική συνείδηση, μπορεί να αντέξει και να ξεπεράσει ακόμα και τις μεγαλύτερες δυσκολίες.
Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα και τη καθεμιά από εσάς ξεχωριστά.
Ανεξάρτητα από το τι επιλέξατε στην κάλπη, από σήμερα το βράδυ είμαστε όλοι ένα.
Και χρέος μας είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε αυτή τη κρίση και να ξανασηκώσουμε ψηλά την Ελλάδα.
Διαφυλάττοντας ως κόρη οφθαλμού την εθνική ενότητα, αποκαθιστώντας τη κοινωνική συνοχή αλλά και την οικονομική σταθερότητα.
Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους χιλιάδες ευρωπαίους πολίτες σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης που βγήκαν στους δρόμους δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό.
Ελληνίδες, Έλληνες,
Σήμερα, με δεδομένες τις δυσμενείς συνθήκες που διαμορφώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, κάνατε μια γενναία επιλογή.
Ωστόσο, έχω πλήρη συνείδηση ότι η εντολή που μου δίνετε δεν είναι εντολή ρήξης με την Ευρώπη αλλά εντολή ενίσχυσης της διαπραγματευτικής μας δύναμης για την επίτευξη μιας βιώσιμης συμφωνίας.
Με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, με όρους προοπτικής και απεγκλωβισμού από το φαύλο κύκλο της λιτότητας.
Και αυτή την εντολή θα την υπηρετήσω χωρίς χρονοτριβή.
Γνωρίζουμε όλοι πως εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν.
Υπάρχουν όμως δίκαιες λύσεις.
Υπάρχουν βιώσιμες λύσεις.
Αρκεί να το επιδιώκουν και οι δύο πλευρές.
Θα ήθελα, επίσης, να επισημάνω ότι με τη σημερινή ιστορική και γενναία επιλογή του ο ελληνικός λαός απάντησε στο σωστό ερώτημα και ταυτόχρονα άλλαξε και το ερώτημα του διαλόγου στην Ευρώπη.
Δεν απάντησε στο ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ.
Αυτό το ερώτημα πρέπει να φύγει οριστικά από τη συζήτηση.
Δεν μπορεί η Ευρώπη να είναι ο μονόδρομος των μνημονίων της λιτότητας.
Ο Ελληνικός λαός σήμερα έδωσε απάντηση στο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε.
Και απάντησε : θέλουμε την Ευρώπη της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας.
Από αύριο η Ελλάδα θα προσέλθει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.
Άμεση προτεραιότητά μας η τάχιστη αποκατάσταση της λειτουργίας του τραπεζικού μας συστήματος και της οικονομικής σταθερότητας.
Και είμαι βέβαιος ότι η ΕΚΤ κατανοεί πλήρως όχι μόνο τη γενική οικονομική κατάσταση αλλά και την ανθρωπιστική διάσταση που έχει πάρει η κρίση στη χώρα μας.
Ταυτόχρονα είμαστε ήδη έτοιμοι να συνεχίσουμε τη διαπραγμάτευση.
Με ένα πλάνο αξιόπιστης χρηματοδότησης.
Με ένα σχέδιο μεταρρυθμίσεων, που θα έχει όμως την αποδοχή της ελληνικής κοινωνίας.
Με κριτήριο τη κοινωνική δικαιοσύνη, τη μεταφορά δηλαδή βαρών από τους αδύναμους στους οικονομικά ισχυρούς.
Και με ένα αξιόπιστο σχέδιο άμεσων αναπτυξιακών επενδύσεων, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Ταυτόχρονα, αυτή τη φορά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης θα βρίσκεται και το θέμα του χρέους, πόσο μάλιστα όταν το ίδιο το ΔΝΤ στην έκθεσή του το παραδέχεται.
Έκθεση που απουσίαζε μέχρι σήμερα από τις διαπραγματεύσεις, αφού μόλις προχθές είδε το φως της δημοσιότητας, και επιβεβαιώνει τις ελληνικές θέσεις για την αναγκαία αναδιάρθρωση του χρέους προκειμένου να καταλήξουμε σε μια βιώσιμη λύση οριστικής εξόδου από τη κρίση, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη.

Ανώνυμος είπε...

Ελληνίδες, Έλληνες
Τούτη την ώρα, ο τόπος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ενότητα και συνοχή, ομοψυχία και ειλικρινή συνεννόηση για ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.
Αμέσως μετά θα επισκεφτώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα του ζητήσω αύριο το πρωί τη Σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, προκειμένου να ενημερώσω για τις άμεσες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, αλλά και να ακούσω τις δικές τους προτάσεις.
Σήμερα γιορτάζουμε τη νίκη της δημοκρατίας.
Από αύριο όλοι μαζί συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε την Εθνική προσπάθεια για μια συμφωνία διεξόδου.
Με ισχυρό σύμμαχο την πίστη του λαού μας στις δυνάμεις του.
Με ισχυρό σύμμαχο τη δημοκρατία και το δίκιο, που είναι με το μέρος μας.
Θα τα καταφέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανες και δεν έμπλεξες το Ηλιούπολη χωρίς όρια με το δημοψήφισμα.
Όχι για ενδεχόμενες αγωγές εναντίον του αλλά γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος του.
Ο κόσμος, κυρίως της Ηλιούπολης, που έστειλε το blog στο 2.500 της ALEXA τιμά το blog βασικά επειδή είναι ανεξάρτητο, χωρίς διαφημίσεις και εξαρτήσεις και αναδεικνύει προβλήματα της πόλης για τα οποία η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών παρατάξεων δεν μιλάει.
Για ξαναδές αυτή τη χοντράδα με τα κλικ, τις καταθέσεις του ιδρώτα, τους πατριώτες και την εξίσωση με δεξιά και αριστερά λαμόγια.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απαιτεί να το πάρεις αλλιώς φιλαράκο.