ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα


Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 31 Αυγούστου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:30 στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σ. Βενιζέλου 114), με θέματα:

1. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος

2. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού

3. Νομικές δεσμεύσεις, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης έργων, προμηθειών, εργασιών κλπ. της Διεύθυνσης Τεχνικών υπηρεσιών

4. Νομικές δεσμεύσεις, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης έργων, προμηθειών, εργασιών, κ.λπ. της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Ποιότητα Ζωής και Καθαριότητας1. Έγκριση μελέτης, ανάληψη νομικής δέσμευσης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για το έργο «Συντήρηση και Επισκευή Δημοτικών Κτιρίων »

2. Έγκριση μελέτης, ανάληψη νομικής δέσμευσης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για το έργο «Ανακατασκευή και κατασκευή νέων πεζοδρομίων»

3. Έγκριση μελέτης, ανάληψη νομικής δέσμευσης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για το έργο «Διαμόρφωση διαφόρων οδών σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας»

4. Έγκριση μελέτης, ανάληψη νομικής δέσμευσης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για το έργο «Αναπλάσεις –Συντηρήσεις πάρκων-πλατειών

5. Διαγραφές από Βεβαιωτικούς καταλόγους

6. Καθορισμός θέσεων πρακτικής άσκησης υποψηφίων δικηγόρων, στο Δήμο Ηλιούπολης

7. Άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών σε υπολόγους ενταλμάτων προπληρωμής

8. Εξουσιοδότηση Ειδικού Ταμία του Δήμου Γκούμα Λεωνίδα για την έκδοση κωδικών και χρήση των υπηρεσιών internet banking στην ΕΤΕ & DIAS Credit Transfer για τους λογαριασμούς που τηρεί ο Δήμος

9. Παράταση προθεσμίας αποπεράτωσης του έργου, «Ενεργειακές αναβαθμίσεις σε κτίρια του Δήμου Ηλιούπολης Α.Μ. 42/2014»

10. Έγκριση απ’ ευθείας ανάθεσης σε προμηθευτή με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την προμήθεια «τροφίμων, αναψυκτικών, ποτών κ.λπ., για τις ανάγκες του Δήμου Ηλιούπολης και των Νομικών Προσώπων αυτού»

11. Άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών σε υπολόγους ενταλμάτων προπληρωμής 
 
12. Εξουσιοδότηση Ειδικού Ταμία του Δήμου Γκούμα Λεωνίδα για την έκδοση κωδικών και χρήση των υπηρεσιών internet banking στην ΕΤΕ & DIAS Credit Transfer για τους λογαριασμούς που τηρεί ο Δήμος 

13. Παράταση προθεσμίας αποπεράτωσης του έργου, «Ενεργειακές αναβαθμίσεις σε κτίρια του Δήμου Ηλιούπολης Α.Μ. 42/2014»

14. Έγκριση απ’ ευθείας ανάθεσης σε προμηθευτή με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την προμήθεια «τροφίμων, αναψυκτικών, ποτών κ.λπ., για τις ανάγκες του Δήμου Ηλιούπολης και των Νομικών Προσώπων αυτού»

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Κώστας Γ. Σεφτελής


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνεδρίαση γραφειοκρατίας φιλαράκο...
Θα κάνουν και την προηγούμενη μέρα το ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, θα έχουν μοιράσει και τα ροδάκινα της ντροπής και όλα μέλι γάλα.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΜΑΥΡΙΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Έγκριση απ’ ευθείας ανάθεσης σε προμηθευτή με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την προμήθεια «τροφίμων, αναψυκτικών, ποτών κ.λπ., για τις ανάγκες του Δήμου Ηλιούπολης και των Νομικών Προσώπων αυτού»

ΑΠ ΕΤΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΈΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ