ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εκδήλωση της Τ.Ο ΝΔ Ηλιούπολης για τις εκλογές

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Εκδήλωση της Τ.Ο ΝΔ Ηλιούπολης για τις εκλογές

















ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
Στο Δημοτικό Αναψυκτήριο της Πόλης μας (που με την ΑΝΟΧΗ και ΒΟΗΘΕΙΑ των τοπικών
στελεχών της ΝΔ) πήρε το όνομα ενός πρώην κομμουνιστή!!! Δημάρχου της Πόλης μας έκανε την προεκλογική της εκδήλωση η ΤΟ της ΝΔ για τις προσεχείς εθνικές εκλογές.
Φυσικά και μίλησαν βουλευτές της ΝΔ για την κρισιμότητα αυτών των εκλογών. Δεν παραστήκαμε αλλά είχαμε τον δικό μας άνθρωπο που μας έστειλε πλούσιο φωτορεπορτάζ και έβγαλε και ειδήσεις.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι βουλευτές της ΝΔ στη Β Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης και Άννα Καραμανλή και φυσικά τους προλόγισαν ο Πρόεδρος της ΤΟ ΝΔ κ. Μιχάλης Κουρής και ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

Παρόντες στην εκδήλωση ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιάννης Αναγνώστου και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  κ. Τάσος Ευσταθίου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ : Ιωάννα Γκελεστάθη , Στάθης Σταθοπουλος , Γιάννης Οικονόμου , Σωτήρης Ησαϊας και Αλφρέντο Σαλτιέλ!!! (ήταν παλιότερα υποψήφιος ευρωβουλευτής με τις "Γέφυρες" που στήριζαν τα κόμματα ΔΡΑΣΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ). Να τονίσουμε πως μίλησαν και οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ ,σε μια εκδήλωση που το κλίμα και τον παλμό μας μετέφερε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος , ενεργός πολίτης και φίλος του ιστολογίου  μας  Άγγελος Κάνδηλας. 



Το φωτορεπορτάζ του Άγγελου Κάνδηλα μας μεταφέρει πολλές εικόνες από την συγκεκριμένη εκδήλωση ,και ελπίζουμε να έχουμε σε άλλη ανάρτηση μας  και τις  πολλές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις που βγήκαν από αυτή.

Εμείς να σχολιάσουμε πως μας άρεσε η πρώτη φωτό όπου οι κύριοι  Ευσταθίου και Αναγνώστου είναι στο ίδιο τραπέζι και συνομιλούν με τον Κωστή Χατζηδάκη.

Έτσι ενωμένα  πρέπει να είναι τα στελέχη της Κεντροδεξιάς Παράταξης στην Πόλη μας ,εάν θέλουμε να δούμε και πάλι γαλάζιο Δήμαρχο σε αυτή.

Βέβαια άμα δεν έχεις κοινά δεν είναι δυνατόν να ακολουθείς πάντα αυτόν που η Ρηγίλλης με "απόσταση"  από την τοπική κοινωνία μας χρήζει ως εκλεκτό της.

Αλλά είπαμε αυτά δεν είναι του παρόντος ,αφού προέχουν και είναι πιο σημαντικές οι εθνικές εκλογές που θα κρίνουν την πορεία της χώρας μας  για τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Θα θέλαμε να τονίσουμε εδώ πως το ποσοστό της ΝΔ στην Πόλη μας ήταν ιδιαίτερα χαμηλό στις τελευταίες δυο εκλογικές αναμετρήσεις και είναι ενδιαφέρον να δούμε εάν θα συνεχιστεί αυτή η κατρακύλα. Θεωρούμε και το έχουμε γράψει πολλές φορές που γινόμαστε κουραστικοί πως στην δική μας Πόλη δεν πολεμήθηκε η αριστερή ιδεολογία χρόνια τώρα. Το αποτέλεσμα είναι πως είχαμε κομμουνιστή Δήμαρχο (κάτι που θα βαραίνει για πάντα την Ιστορία της Πόλης μας) και στην συνέχεια είχαμε για είκοσι χρόνια τους "σοσιαλιστές" που αποδείχθηκαν σοσια-ληστές!!

Τα επόμενα χρόνια και αφού η πολυδιάσπαση της Κεντροδεξιάς στην Πόλη μας είναι πλέον γεγονός επαναλαμβανόμενο μάλιστα, θα δούμε και πιο ακραίους δεξιούς σχηματισμούς να διεκδικούν ότι και ο Σόφης του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο δημοτικό συμβούλιο. Δηλαδή να ακούγεται εκεί μέσα και η φωνή όσων θεωρούν τον κομμουνισμό λαίλαπα και όσων δεν τους αρέσουν οι light υποψηφιότητες της κεντροδεξιάς ως έχουν μέχρι σήμερα.
Ο Τάσος Ευσταθίου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" συνομιλεί με τον βουλευτής της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη.










Ο Μιχάλης Κουρής Πρόεδρος της Τ.Ο της ΝΔ στην Πόλη μας, ομιλεί από το βήμα της επιτυχημένης χθεσινής εκδήλωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: