ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα παράπονα των συμπολιτών μας για αδράνεια της δημοτικής αρχής

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Τα παράπονα των συμπολιτών μας για αδράνεια της δημοτικής αρχής

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας διαβάζετε και μας στέλνετε άφθονο υλικό για ρεπορτάζ. Τα δικά σας παράπονα θα βρίσκουν πάντα φιλοξενία στο ιστολόγιο αυτό. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πιέσουμε προς επίλυση των δικών σας προβλημάτων που είναι και δικά μας αφού μένουμε σε αυτή την Πόλη. Ευχαριστούμε για τις καταγγελίες σας και περιμένουμε και άλλες για να δημοσιεύσουμε. Αρχικά δημοσιεύουμε τις καταγγελίες της Έλενας , του Βασίλη και του Γιώργου και τους ευχαριστούμε και πάλι που μας βοηθούν στο να αναδείξουμε σημαντικά προβλήματα της Πόλης μας. Πάμε λοιπόν να τους ακούσουμε και να δούμε και τις αντίστοιχες φωτογραφίες που μας έστειλαν. 

Η Έλενα από Πλατεία Αναγνωσταρά έστειλε φωτογραφίες από την παιδική χαρά της Πλατείας Αναγνωσταρά με κατεστραμμένη την ξύλινη πόρτα εισόδου και μια κούνια. Αναρωτιέται για το χρονικό διάστημα που θα αποκατασταθούν οι ζημιές και για ενδεχόμενες ενέργειες φύλαξης των εγκαταστάσεων που ανήκουν στους δημότες της πόλης από μελλοντικούς βανδαλισμούς..


Ο Βασίλης από Άγιο Κωνσταντίνο έστειλε φωτογραφίες από το Β' Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης - ΔΙΑΝΑ και διαμαρτύρεται για τον κατεστραμμένο τάπητα του γηπέδου 5Χ5 που προπονείται το παιδί του και τον ελλειπή φωτισμό που υπάρχει στις εγκαταστάσεις του γηπέδου 5Χ5 υπενθυμίζοντας ότι πληρώνει μηνιαία συνδρομή για την αθλητική δραστηριότητα του παιδιού του.


Ο Γιώργος από την Άνω Ηλιούπολη αναρωτιέται εάν πλέον του αυτοκόλλητου που επικολλάται σε κάδους απορριμάτων και ενημερώνουν για την ημέρα που πλύθηκαν υπάρχει έλεγχος από υπευθύνους για να διαπιστωθεί ότι πλύθηκαν πραγματικά. Στη φωτογραφία του κάδου που μας έστειλε από την οδό Δωδεκανήσου 6 ναι μεν υπάρχει αυτοκόλλητο ότι πλύθηκε ο κάδος 16 10 2015 πλην όμως ο κάδος εσωτερικά βρωμάει.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Περιμένουμε άμεσες απαντήσεις από την παρούσα  δημοτική αρχή και καλούμε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να φέρουν τα παραπάνω θέματα σε προσεχή  δημοτικά συμβούλια. Θεωρούμε πως αντιπολίτευση δεν γίνεται στην παρούσα δημοτική αρχή και έτσι τα μηνύματα των συμπολιτών μας καλό θα είναι να τυγχάνουν καλύτερης αντιμετώπισης από συνδυασμούς που υποτίθεται πως ετοιμάζονται να πάρουν τις τύχες της Πόλης στα χέρια τους!! Εάν δεν μπορούν να ασκήσουν ούτε καν  αντιπολίτευση ποιος θα τους εμπιστευτεί στο να διοικήσουν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: