ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τους ένωσε ο Τζιτζικώστας στην Ηλιούπολη

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Τους ένωσε ο Τζιτζικώστας στην Ηλιούπολη

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση ( μια πρώτη γνωριμία με τους Ηλιουπολίτες του Απόστολου Τζιτζικώστα  ήταν στην ουσία) που διοργάνωσε ο δραστήριος Ηλιουπολίτης Νεοδημοκράτης Δημήτρης Παρράς στην καφετέρια Miranda σήμερα το μεσημέρι.

Νεοδημοκράτες που πριν ένα χρόνο κατέβηκαν σε διαφορετικά στρατόπεδα στις δημοτικές εκλογές ήταν εκεί για μια πρώτη γνωριμία με τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΔ Απόστολο Τζιτζικώστα.

Άλλωστε ανεξάρτητα από την τελική τους επιλογή τα στελέχη της ΝΔ στην Πόλη μας διεξάγουν έναν αγώνα χωρίς εσωκομματικές συγκρούσεις.

Φαίνεται πως η απώλεια του Δήμου πριν ένα χρόνο έχει συνετίσει τις διαφορετικές τάσεις. ΟΑπόστολος Τζιτζικώστας είχε μια πρώτη επαφή με την Πόλη μας και ο Δημήτρης Παρράς ως άψογος οικοδεσπότης έκανε τις απαραίτητες συστάσεις.

Η δική μας εκτίμηση είναι πως στην Πόλη μας η υποψηφιότητα του θα πάει πολύ καλά αφού συγκέντρωσε αμέσως το ενδιαφέρον των τοπικών μέσων που έδωσαν το παρών στο χαλαρό αυτό καφεδάκι και στην κουβεντούλα με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα πορεία της προεκλογικής του εκστρατείας και τόνισε πως θα επισκεφτεί και πάλι την Πόλη μας μετά τις εσωκομματικές εκλογές.


Ήταν ιδιαίτερα φιλικός και χαιρέτησε έναν προς έναν όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους. Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση δείχνουν ένα πνεύμα ενότητας που είχαμε πολύ καιρό να το δούμε ανάμεσα στα στελέχη της ΝΔ της Πόλης μας.


Ελπίζουμε πως το κλίμα αυτό θα διατηρηθεί και μετά τις εσωκομματικές εκλογές αφού άνθρωποι με κοινούς αγώνες δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ να χωρίσουν.


Το φωτορεπορτάζ είναι του συνδημότη μας Άγγελου Κάνδηλα που έδωσε το παρών στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: