ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πρόβλημα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Πρόβλημα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης

ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α ΚΑΙ  Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 
Πριν δυο μέρες συνέβη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Πόλης μας το παρακάτω περιστατικό. Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έχει Έκτακτη Γενική Συνέλευση αύριο. Διαβάστε τι ακριβώς έγινε μέσα από το δελτίο τύπου που μας έστειλαν. 
Σήμερα το πρωί 14/12/2015 βρεθήκαμε μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη!!! Στο κτήριο που βρίσκεται αριστερά όπως μπαίνουμε στο Σχολείο και συνεχίζεται να επισκευάζεται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, ήταν για άλλη μία φορά μέσα στη σκόνη και δεν είχαν φυσικά προλάβει να το καθαρίσουν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να γίνουμε αποδέκτες των έντονων διαμαρτυριών αρκετών γονέων μας, γιατί δεν μπόρεσαν να γίνουν τα μαθήματα και μάλιστα στις μικρές τάξεις Α και Β που είναι και οι πιό τρυφερές ηλικίες. 

Δεν γνωρίζουμε αν το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί και φυσικά αν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου είναι ενημερωμένες και έχουν ενημερώσει με την σειρά τους τον Διευθυντή του Σχολείου μας. Αυτό το γεγονός ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι και πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε κάποιες ενέργειες!!! 

Το ΔΣ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σας καλεί στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 16/12/2015 και ώρα 6:00 το απόγευμα για να συζητήσουμε όλοι μαζί τα σοβαρά προβλήματα που έχουν ανακύψει όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Η παρουσία σας είναι αναγκαία, για να μας δώσετε δύναμη να συνεχίσουμε με όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να λύσουμε τα προβλήματά μας. 

Με εκτίμηση Το Διοικητικό Συμβούλιο

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ" ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Είναι πρόβλημα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Και είναι θέμα της αυριανής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι το μόνο πρόβλημα βέβαια απ ότι διαβάζω γράφει( Αυτό το γεγονός ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι και πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε κάποιες ενέργειες) γι αυτό πρέπει να μαζευτούν όσον το δυνατόν περισσότεροι γονείς για να συζητήσουν και να αποφασίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ η δημοτική αρχή βάφει έναν τοίχο που έχει υποχρέωση και βγάζει δελτίο τύπου. Και κάνει και γιορτούλα. Θα πούμε στο Σύλλογο Γονέων και τα προβλήματα που θα βάζει στις Γενικές Συνελεύσεις του;