ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δύσκολη νίκη με 2-0 για την Ακαδημία (JUNIOR) του Χαραυγιακού. Την αξιόλογη ομάδα του Υμηττού

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Δύσκολη νίκη με 2-0 για την Ακαδημία (JUNIOR) του Χαραυγιακού. Την αξιόλογη ομάδα του Υμηττού


Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 - Ώρα έναρξης 11:00
B' Γήπεδο Ηλιούπολης (ΔΙΑΝΑ - ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ)
Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ: 2-0 (ημίχρονο 0-0)

Δύσκολη νίκη με 2-0 για την Ακαδημία (JUNIOR) του Χαραυγιακού στον τελευταίο αγώνα για το 2015 και στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής.
Κέρδισε την αξιόμαχη ομάδα του Υμηττού που αγωνίστηκε δυνατά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Τα γκολ για την ομάδα του Χαραυγιακού πέτυχαν στο β' ημίχρονο οι Παναγιώτης Χριστινάκης (1-0) με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα του Χαραυγιακού και Δημήτρσης Παπαδόπουλος (2-0) με σουτ και προσπάθεια που ξεκίνησε από την περιοχή του Χαραυγιακού ύστερα από έξυπνη ενέργεια - πάσα του τερματοφύλακα του Χαραυγιακού.



Κορυφαίος αθλητής του αγώνα ο τερματοφύλακας του Χαραυγιακού Έξαρχος Αλέξανδρος ο οποίος αφενός απέκρουσε δύο πέναλτυ ( 4 αποκρούσεις σε ισάριθμα πέναλτυ φέτος ) αφετέρου με έξυπνη ενέργεια - πάσα ύστερα από απόκρουση του δημιούργησε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του..



Οι νεαροί προπονητές των δύο ομάδων Εμμανουήλ Καπής (Χαραυγιακός) και Βασίλης Καραμαλέγκος (Υμηττός) με τον διαιτητή Γιάννη Κιούση δίδαξαν με τη συμπεριφορά τους την έννοια του ποδοσφαίρου στους αθλητές αυτής της ηλικιακής κατηγορίας.


Για την ομάδα του Χαραυγιακού που προπονεί ο Εμμανουήλ Καπής αγωνίσθηκαν οι νεαροί αθλητές: Έξαρχος Αλέξανδρος, Πολύζος Παναγιώτης, Φυσέκης Σταμάτης, Κάνδηλας Νικόλαος, Καραμπέτσας Γιάννης, Μάρκου Ρολίντο, Σταθόπουλος Στέλιος, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Κωνσταντόπουλος Διονύσης, Μαυρίκιος Ιάσονας, Χριστινάκης Παναγιώτης, Μανιός Διονύσης.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Κάνδηλας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: