ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στηρίξτε τις μικρές επιχειρήσεις της Πόλης μας

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Στηρίξτε τις μικρές επιχειρήσεις της Πόλης μας


Είναι γνωστό πως όσοι επεργάζονται την καταστροφή της Πατρίδας μας δουλεύουν πάνω σε οργανωμένο σχέδιο.
Η διάλυση της μεσαίας τάξης είναι ένας από τους κύριους στόχους τους. Η μικρομεσαία επιχείρηση της γειτονιάς μας είναι για αυτούς ΑΠΕΙΛΗ.

 Όπου υπάρχει μεσαία τάξη υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αυτό ενοχλεί ιδιαίτερα όσους θέλουν να επιβάλλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η στήριξη λοιπόν της μικρής τοπικής επιχείρησης δεν είναι απλώς μια πράξη αλληλεγγύης για τον γείτονά μας είναι μια βαθιά ΠΟΛΙΤΙΚΗ πράξη και επιλογή μας για μια περισσότερο δημοκρατική κοινωνία.

Θυμάμαι ακόμα μικρός το μπακάλικο του νονού μου στην Ηλιούπολη και πόσο διαφορετική ήταν η Πόλη μας , τα τεφτέρια με τα δανεικά των πελατών , τις μυρωδιές από τα προϊόντα μιας εποχής που δυστυχώς έχει περάσει.

Η τοπική αγορά πρέπει να στηριχθεί και με δράσεις από όλες τις δημοτικές παρατάξεις της Πόλης μας. Εμείς κανένα όφελος δεν έχουμε από τις τοπικές επιχειρήσεις. Καμιά ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ δεν έχουμε από αυτές , ούτε έχουμε δική μας επιχείρηση στην περιοχή.

Σας γράφουμε όμως την δική μας ΑΠΟΨΗ και σκεφτείτε το καλά πως κάθε ευρώ σας που φεύγει και πάει σε μια πολυεθνική εταιρεία στην ουσία είναι ζημιά και για εσάς.

Μπορεί το ιδιωτικό κεφάλαιο να μην έχει Πατρίδα όπως λένε οι κομμουνιστές και της Πόλης μας όμως άλλο πράγμα είναι να υπάρχει μια μεσαία τάξη και άλλο να μην υπάρχει καθόλου.
Και την μεσαία τάξη δυστυχώς ή ευτυχώς  δεν την δημιουργούν οι πολυεθνικές αλλά οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Λόγω της οικονομικής κρίσης πρέπει βέβαια και οι μαγαζάτορες της περιοχής μας να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και ΟΧΙ να έχουν εξωφρενικές τιμές για προϊόντα που αλλού βρίσκεις στην μισή τιμή.

Είδαμε με μεγάλη ευχαρίστηση τα τελευταία χρόνια πως οι τιμές στις καφετέριες της Πόλης μας έχουν μειωθεί αισθητά.

Είδαμε επίσης πολλά κρεοπωλεία να πωλούν σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Είδαμε επιχειρήσεις ένδυσης να κάνουν πραγματικές εκπτώσεις. Και φυσικά πλέον βρίσκεις και στην Πόλη μας ένα ζευγάρι παπούτσια σε τιμή μη απαγορευτική για την εποχή.

Η οικονομική κρίση χτύπησε και χτυπάει μόνο τους οικονομικά αδυνάτους και αυτούς έχουμε χρέος να στηρίξουμε ΟΛΟΙ εμείς που πιστεύουμε στη ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ και θέλουμε να διατηρηθεί και να βελτιωθεί η Αστική μας Δημοκρατία.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: