Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης απλά εμμένει... Οι παράνομες κεραίες παραμένουν...Διαβάστε την Ανακοίνωση που πάρθηκε κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης την 10η Δεκεμβρίου 2015...

"Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης, λαμβάνοντας υπόψη για πολλοστή φορά το υπέρτατο αγαθό της υγείας, θα πάρει όλα τα μέτρα για να υλοποιήσει την απόφασή του ώστε να κατέβουν οι αποδεδειγμένα παράνομες κεραίες της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου 56.

Καταγγέλλει το θεσμικό πλαίσιο που συντηρούν διαδοχικά οι κυβερνήσεις προς όφελος των εταιρειών τηλεφωνίας και σε βάρος τη δημόσιας υγείας και απαιτεί την απόσυρσή του.

Εμμένει σε προηγούμενο ψήφισμα που έλαβε κατά τη συνεδρίασή του στις 11.12.2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ Γ. ΣΕΦΤΕΛΗΣ"

Αυτό διαβάζουμε σήμερα...ενώ παραμένουν οι κεραίες δίπλα στα παιδιά μας!!!

Η ιστορία είναι παλιά θυμηθείτε λίγο τις περυσινές ανακοινώσεις: "Tην Πέμπτη 4 Δεκέμβρη (του 2014) το απόγευμα πολλοί κάτοικοι της πόλης μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της επιτροπής κατοίκων και συμπαραστάθηκαν στον αγώνα τους για την απεγκατάσταση των παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας (wind & vodaphone), οι οποίες έχουν εγκατασταθεί στην ταράτσα κατοικίας επί της Ηρώς Κωνσταντοπούλου 56.

Λίγα μόλις μέτρα από τις κεραίες βρίσκονται, το 11ο Νηπιαγωγείο,ο Ζ’ Παιδικός Σταθμός και το 11ο Δημοτικό σχολείο.


Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Χατζηδάκις ενημέρωσε τους κατοίκους για την διαδικασία απεγκατάστασης των κεραιών βάσει του τελευταίου νόμου και για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά του Δήμου.


Στην συγκέντρωση παραυρέθηκαν και δήλωσαν την συμπαράστασή τους ο αντιδήμαρχος Χρήστος Καλαρύτης οι δημοτικοί σύμβουλοι Τασία Τσατσούλη, Τάσος Ευσταθίου, Γιώργος Σόφης και Αγγελική Δουβή.


Η επιτροπή κατοίκων ζητά την συμπαράσταση των συμπολιτών μας και προγραμματίσει νέες κινητοποιήσεις μέχρι να πραγματοποιηθεί η απομάκρυνση των κεραιών."
Δηλαδή δεν έχει γίνει ακόμη τίποτα... Τα σχόλια δικά σας...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :