ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλωσορίζουμε την προσπάθεια του Δήμου Ηλιούπολης για την δημιουργία διαδικτυακού ραδιοφώνου

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Καλωσορίζουμε την προσπάθεια του Δήμου Ηλιούπολης για την δημιουργία διαδικτυακού ραδιοφώνου

Στις 16 Δεκέμβρη ξεκινάει στο Δήμο μας το διαδικτυακό ραδιόφωνο. Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία αφού το κόστος ενός τέτοιου ραδιοφώνου δεν είναι υψηλό και η χρησιμότητά του μεγάλη.
Ελπίζουμε στην πολυφωνία και ευχόμαστε λόγω αυτής να αγκαλιαστεί από όλους τους δημότες μας και να μην αποτελέσει ένα ακόμα προπαγανδιστικό όργανο της εκάστοτε δημοτικής αρχής. Θα παρακολουθήσουμε το ενακτήριο πρόγραμμά του και ευχόμαστε σε όλους τους συντελεστές του εγχειρήματος καλή δύναμη για το δύσκολο έργο τους.

Είναι πολύ δύσκολο να αντέξεις την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ενός πολυφωνικού μέσου και αυτό θα το διαπιστώσουν στον πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας του.

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν φαίνεται να ασχολούνται και πολύ με το διαδίκτυο για αυτό στις επόμενες εκλογές δεν βλέπουμε να έχουμε και μεγάλες εκπλήξεις στα ποσοστά τους. Καθηλωμένοι θα μείνουν εάν συνεχίσουν να αντιπολιτεύονται με αυτόν τον τρόπο.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: