ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι συμπολίτες μας στέλνουν τα παράπονα τους για το Δήμο

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Οι συμπολίτες μας στέλνουν τα παράπονα τους για το Δήμο

Ο Δημήτρης από Πλατεία Ανεξαρτησίας αφού αναρωτιέται για το ύψος των χρημάτων που «πετάχθηκαν» στην πρόσφατη ανακατασκευή της Πλατείας για το συντριβάνι που κατέληξε, ως εύκολη λύση, να γίνει γλάστρα προτείνει στους αρμόδιους του Δήμου που αρέσκονται στις εύκολες λύσεις να αφήσουν τα λαμπιόνια της εορταστικής περιόδου που έβαλαν στα δένδρα για να λυθεί έτσι και το πρόβλημα του μαύρου σκότους που έχει η Πλατεία τις βραδινές ώρες.


Ο Αντώνης από Πλατεία Αναγνωσταρά αναφέρεται στο πρόβλημα της κάλυψης των πεζοδρομίων από καταστήματα - σε πολλές περιπτώσεις η κάλυψη είναι πλήρης και ο πεζός αναγκάζεται να κατεβαίνει στο δρόμο επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο παίρνει διαστάσεις στην Ηλιούπολη και ζητά να μάθει αφενός για την πολιτική του Δήμου σχετικά με την προστασία των πεζών αφετέρου τις περιπτώσεις παράνομης κάλυψης των πεζοδρομίων για τις οποίες ο Δήμος έχει προβεί σε διοικητικά μέτρα κατά των παρανομούντων.

Τέλος, ο Σάββας από Άγιο Κωνσταντίνο, καθημερινός επισκέπτης του Β' Γηπέδου Ηλιούπολης (Διάνα - Αγίας Μαρίνας), μας έστειλε φωτογραφίες και διαμαρτύρεται για την παντελή έλλειψη φύλαξης και στοιχειώδους καθαριότητας του γηπέδου τα τελευταία χρόνια.

Αναφέρει καυστικά στο ηλεκτρονικό του μήνυμα το οποίο μεταφέρουμε χωρίς περικοπές:

«Β' Γήπεδο Ηλιούπολης το μοναδικό γήπεδο στον κόσμο που το πέναλτι γίνεται από τα 12 βήματα !!! λόγω του ότι στα 11 βήματα είναι χώρος αφόδευσης των αδέσποτων της Ηλιούπολης !!!

Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι τα παιδιά των ομάδων της Ηλιούπολης κερδίζουν συνεχώς!!! Οι αντίπαλοι τερματοφύλακες σιχαίνονται να "βουτήξουν" στις ακαθαρσίες σκύλων!!! ενώ τα δικά μας παιδιά έχουν συνηθίσει μια ζωή στη πόλη μας να παίζουν μέσα στα "σ@@@@." !!! »

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι μας προβληματίζει το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας στέλνουν φωτογραφίες, ηλεκτρονικά μηνύματα ή τηλεφωνούν σε εμάς για προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν στην Ηλιούπολη.

Όσο και αν μας ευχαριστεί η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας γιατί ξέρουν ότι σε τούτη την τοπική σελίδα του διαδικτύου το πρόβλημά τους θα κοινοποιηθεί αφού δεν έχουμε εξαρτήσεις από κανέναν εντούτοις δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης εκτός της παράταξης που ασκεί τη Διοίκηση υπάρχουν επτά ακόμη παρατάξεις που θα έπρεπε να ασκούν έλεγχο στα κακώς κείμενα και πεπραγμένα των Διοικούντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: