ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εύκολα ο Γ.Σ. Ηλιούπολης 3-0 σετ τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Εύκολα ο Γ.Σ. Ηλιούπολης 3-0 σετ τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό.

Εύκολο απόγευμα για τον Γ.Σ. Ηλιούπολης, σήμερα Κυρισκή 24/1/2016, καθώς στο Α' Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης επικράτησε άνετα και σύντομα με 3-0 του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού για τη 14η αγωνιστική  του πρωταθλήματος της Α1 - Εθνικής Κατηγορίας Πετοσφαίρισης Γυναικών.

Στα δύο πρώτα σετ η Ηλιούπολη επικράτησε άνετα 25-7 και 25-12 αντίστοιχα. Στο τρίτο σετ, η ομάδα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού ήταν ανταγωνιστική, προηγήθηκε 6-8 αλλά η Ηλιούπολη εκμεταλλέυθηκε τα λάθη της αντιπάλου της και τελείωσε το σετ με 25-16 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

Η γνώμη του πάγκου

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Σίγουρα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό και τα καταφέραμε. Παίξαμε συγκεντρωμένα ενώ μόνο στο τρίτο σετ υπήρξε λίγη μεγαλύτερη πίεση από πλευράς Φιλαθλητικού, ωστόσο δεν αφήσαμε περιθώρια και κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς».

Λάμπρος Πράππας: «Δεν ήταν καλό ματς για εμάς. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεν ήμασταν ψυχολογικά καλά. Αυτό μας επηρέασε και μετά απλά περιμέναμε να τελειώσει το ματς.

Τα σετ: 25-7, 25-12, 25-16

Οι συνθέσεις:
Γ.Σ Ηλιούπολης (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Μαλουσάρη, Καπέλου, Γιοβάνη, Βούκοβιτς, Αργυροπούλου λ., Βέλλιου, Ευθυμιοπούλου
Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός (Πράππας): Τζούριτς, Μπαζιάνα, Τουσιούδη, Χατζηελευθερίου, Υφαντή, Μαυροπάνου, Αναγνωστοπούλου λ., Κουμπούρα Ε, Κουμπούρα Σ, Μητσογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια: