ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αδειοδότηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Αδειοδότηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου

ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

 Στην χορήγηση δύο νέων αδειών για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου προχώρησε αυτή την εβδομάδα ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός της Πόλης μας (ΠΑΟΔΗΛ). Έτσι μετά την έκδοση αδειών λειτουργίας για το Β΄ Αθλητικό Κέντρο (γήπεδο ποδοσφαίρου και κλειστό γυμναστήριο), το Δ΄ Αθλητικό Κέντρο, τα γήπεδα τένις Πανοράματος και το Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο, την Τετάρτη η επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας αγωνιστικών χώρων και αθλητικών εγκαταστάσεων εισηγήθηκε την άδεια καταλληλότητας και για το Δημοτικό Στάδιο. 

Με την τελευταία αυτή ενέργεια αναμένουμε εντός των ημερών την επίσημη έκδοση της άδειας λειτουργίας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και για το Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ως έδρα για τους εντός έδρας αγώνες των σωματείων της Πόλης μας. 

Επιπλέον με τα υπ΄αριθμ. Πρωτ. 11248/36/28-12-2015 και 13990/28-12-2015 έγγραφα της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας κολυμβητικής δεξαμενής για την μικρή και την μεγάλη πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης. 

Αναμένουμε λοιπόν και τον έλεγχο από την αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής προκειμένου να χορηγηθεί η άδεια λειτουργίας και για το Δημοτικό μας Κολυμβητήριο. 

Η Δημοτική Αρχή με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία όλων των δημοτών και των παιδιών τους που γυμνάζονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και τηρώντας την υπόσχεση και την δέσμευση προς τους αθλητικούς συλλόγους της Πόλης, προχωρά με σταθερά βήματα στην αδειοδότηση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων της Πόλης, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά αφού από την κατασκευή των εγκαταστάσεων, δεν είχε γίνει καμία ουσιαστική κίνηση αναβάθμισης και εναρμόνισης με τους νόμους, προκειμένου να αδειοδοτηθούν

Τέλος ο Δήμαρχος της Πόλης ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να απολαμβάνουν τα οφέλη του αθλητισμού σε ένα ασφαλές περιβάλλον. 

 ΠΑΟΔΗΛ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πότε θα είναι ξανά στη διάθεση των ομάδων;

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ – 17η αγωνιστική
Το προσεχές (23-24/1/2016) αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων της Πόλης μας
Σάββατο 23/1/2016
Γήπεδο Β’ Ηλιούπολης – ώρα έναρξης: 15 00
Φωστήρας Ηλιούπολης - Πεύκη
Γήπεδο Χαιδαρίου (Τάκης Χαραλαμπίδης) – ώρα έναρξης: 15 00
Χαιδάρι - Διανα Ηλιούπολης

Κυριακή 24/1/2016
Γήπεδο Β' Ηλιούπολης – ώρα έναρξης: 15 00
Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης - Πανερυθραικός
Γήπεδο Ηφαίστου – ώρα έναρξης: 15 00
Άγιος Ιερόθεος - Γ.Σ. Ηλιούπολης