ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Άγγελος Κάνδηλας θυμάται τις ψεύτικες εξαγγελίες και περιμένει να φτάσει το μετρό στην Αγία Μαρίνα(Πλατεία Ανεξαρτησίας)

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ο Άγγελος Κάνδηλας θυμάται τις ψεύτικες εξαγγελίες και περιμένει να φτάσει το μετρό στην Αγία Μαρίνα(Πλατεία Ανεξαρτησίας)


Περιμένοντας το μετρό στον τερματικό σταθμό της γραμμής 4 στην Πλατεία Ανεξαρτησίας της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης... (επισυνάπτω και σχετική δημοσίευση 2012)
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα περί διαμόρφωσης αιτήματος για σύνδεση της Περιφερειακής Υμηττού με τη Βουλιαγμένης μέσω σήραγγας προκειμένου να περιοριστεί η διαμπερής κυκλοφορία της Πόλης μας, της Ηλιούπολης.

Ταυτόχρονα θυμάμαι εξαγγελίες του παρελθόντος για το μετρό της Αθήνας και το νότιο κλάδο της γραμμής 4 που θα κατέληγε στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης (Πλατεία Ανεξαρτησίας)


…… Ο νεότερος κλάδος στη Γραμμή αυτή είναι μία νότια προέκταση και συγκεκριμένα είναι ο κλάδος Ευαγγελισμός - Παγκράτι - Βύρωνας - Υμηττός - Ηλιούπολη. Ο τερματικός σταθμός θα κατασκευαστεί στην Αγιά Μαρίνα στην Άνω Ηλιούπολη (πλατεία Ανεξαρτησίας) δίνοντας την δυνατόητα μελλοντικά να επεκταθεί ακόμα περισσότερο νοτιότερα. ……


Επισυνάπτω και μια ανάρτηση του 2012 περιμένοντας το μετρό τον τερματικό σταθμό της γραμμής 4 στην Πλατεία Ανεξαρτησίας της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης......


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Οι σκέψεις "κλεμμένες" από το facebook του φίλου Άγγελου Κάνδηλα πάντα μου αρέσουν γιατί προβληματίζουν. Η Ελλάδα της ψεύτικης ευδαιμονίας του Κώστα Σημίτη με τα Ολυμπιακά Έργα και το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου που έμεινε ατιμώρητο και η σημερινή της φτώχειας και της μιζέριας. Αφού δεν έγινε τότε η επέκταση δεν πρόκειται να γίνει σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: