ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διάνα Ηλιούπολης - Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης:1-1. Δίκαιη ισοπαλία για τους παμπαίδες των δύο ομάδων της Πόλης μας

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Διάνα Ηλιούπολης - Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης:1-1. Δίκαιη ισοπαλία για τους παμπαίδες των δύο ομάδων της Πόλης μας

Του Άγγελου Κάνδηλα 


ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - RESPECT CUP 2015 - 2016

Διανα Ηλιούπολης - Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης:1-1 (ημίχρονο 1-0)

Γήπεδο Β' Αθλητικού Κέντρου Ηλιούπολης (Αγίας Μαρίνας - ΔΙΑΝΑ)

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ώρα έναρξης 11:30


Στο α’ ημίχρονο η Διανα προηγήθηκε 1-0 με καταπληκτικό σε εκτέλεση πλασέ ενώ στο β' ημίχρονο ο Χαραυγιακός, αφού έχασε κάποιες ευκαιρίες, κατάφερε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Το γκολ πέτυχε ο Βαγγέλης Τσούτσης ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Μάρκου Ψυχογιού ο οποίος με όμορφη ενέργεια, αφού πέρασε όποιον αντίπαλο έβρισκε μπροστά του, έβγαλε τη ιδανική σέντρα την κατάλληλη στιγμή.


Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων της Ηλιούπολης ήταν μέτριο και το σφύριγμα της λήξης, από τον άριστο διαιτητή, βρήκε τον Χαραυγιακό για τρίτο συνεχή αγώνα χωρίς νίκη.

Στο κλίμα των ημερών (έναρξη τριωδίου) η γραφική εικόνα δύο γονέων οι οποίοι ακροβολισμένοι και κρεμασμένοι στα κάγκελα διαμαρτύρονταν συνεχώς καθώς έβρισκαν λάθος κάθε σφύριγμα του διαιτητή που ήταν κατά της ομάδας που αγωνίζονταν τα παιδιά τους. Παράδειγμα προς αποφυγή.


Ο προπονητής του Α.Ο. Χαραυγιακού Ηλιούπολης Γιώργος Βέργης είχε στη διάθεσή του τους νεαρούς ποδοσφαιριστές (αλφαβητικά):

Αιβαλιώτης Θάνος, Βέργης Κωνσταντίνος, Ζαζάρας Νίκος, Κάνδηλας Διονύσης, Καραμπατζάκης Χάρης, Κορδαλής Νίκος, Λυμπερόπουλος Γιάννης, Μιμηγιάννης Χρήστος, Μουντζιας Γιάννης, Οικονομέας Κωστής, Παρασκευάς Κωνσταντίνος, Παρασκευάς Πάνος, Σόφιας Γιάννης, Τσούτσης Βαγγέλης, Ψύλλιας Θεόδωρος, Ψυχογιός Μάρκος.

Να σημειώσουμε ότι το βράδυ της Παρασκευής 19/2 οι παμπαίδες του Χαραυγιακού έκοψαν τη βασιλόπιτα τους, για το 2016, σε εκδήλωση και γεύμα, προσφορά του ψητοπωλείου ΛΑΜΠΡΟΣ, που πραγματοποιήθηκαν σε αίθουσα του ομώνυμου καταστήματος στην Αγία Μαρίνα.


Τυχερός της χρονιάς ο Οικονομέας Κωστής που βρήκε το φλουρί ενώ κέρδισαν αναμνηστικά δώρα οι Αιβαλιώτης Θάνος, Αργυρίου Χρήστος, Ζάχος Γεώργιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: