ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : A.O. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ - Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 0-4. Τα junior του Χαραυγιακού κέρδισαν δίκαια

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

A.O. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ - Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 0-4. Τα junior του Χαραυγιακού κέρδισαν δίκαια

Του 'Αγγελου Κάνδηλα 







JUNIOR - RESPECT CUP 2015-2016
A.O. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ - Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: 0-4 (ημίχρονο 0-0)
Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής Μιχάλης Κρητικόπουλος
(Βοηθητικό)
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 --- Ώρα έναρξης: 16:15

Δέκα λεπτά καλής απόδοσης στο β' ημίχρονο ήταν αρκετά για τους μικρούς αθλητές του Χαραυγιακού ώστε να πετύχουν τέσσερα τέρματα και να κερδίσουν τον αγώνα σχετικά εύκολα.
Στο α' ημίχρονο η ομάδα της Καισαριανής θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ αφού έχασε δύο αξιόλογες ευκαιρίες..

Τα γκολ του αγώνα; 0-1 Μανιός Διονύσης, 0-2 Σταθόπουλος Στυλιανός, 0-3 Έξαρχος Αλέξανδρος, 0-4 Κάνδηλας Νικόλαος.

Ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπονητή της ομάδας του Χαραυγιακού αποτέλεσε το γεγονός ότι στην Καισαριανή ακολούθησε την ομάδα ο απόλυτος αριθμός των παικτών του ρόστερ του.
Σε περίοδο κρίσης.Σε μια περίοδο κατά την οποία οι υποδομές των ομάδων μετρούν απώλειες.
Δείγμα, της εργασίας που κάνει στο γήπεδο, σε προπονήσεις και αγώνες και της εκτίμησης που τρέφουν για αυτόν οι μαθητές του.

Ο προπονητής του Χαραυγιακού, Καπής Εμμανουήλ είχε λοιπόν στη διάθεσή του στον αγώνα τους εξής αθλητές (αλφαβητικά); Έξαρχος Αλέξανδρος, Κάνδηλας Νικόλαος, Κανελλόπουλος Ευθύμιος, Καραμπέτσας Ιωάννης, Κατσούρος Κωνσταντίνος, Κιώσσης Απόλλων, Κυργοτάσης Αναστάσιος, Κωνσταντόπουλος Διονύσης, Μανιός Ιωάννης-Διονύσης, Μάρκου Ρολίντο, Μαυρίκιος Ιάσωνας, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Πολύζος Παναγιώτης-Χρυσοβαλλάντης, Σταθόπουλος Στυλιανός, Τακίδης Ιωάννης, Φυσέκης Σταμάτης, Χαλής Γεώργιος, Χριστινάκης Παναγιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: