ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : A.O. Χαραυγιακός Ηλιούπολης - ΠΑΟΚ COSMOS CLUB: 1-1

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

A.O. Χαραυγιακός Ηλιούπολης - ΠΑΟΚ COSMOS CLUB: 1-1

Του Άγγελου Κάνδηλα

Αγώνας παμπαίδων για γερά νεύρα !!!
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - RESPECT CUP 2015 - 2016

Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ COSMOS CLUB: 1-1 (ημίχρονο 0-1)

Γήπεδο Δ' Αθλητικού Κέντρου Ηλιούπολης

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Ώρα έναρξης 12:30


Στο α’ ημίχρονο ο Χαραυγιακός, μακριά από τον καλό του εαυτό, βρέθηκε πίσω στο σκορ αφού ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγώνα και πέτυχε τέρμα σε μια από τις αρκετές επισκέψεις του στην εστία των γηπεδούχων και ύστερα από αμυντικό λάθος.


Στο β’ ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα ισορρόπησε τον αγώνα χωρίς να φτάσει σε μέγιστο επίπεδο την απόδοσή της και κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση απεύθείας φάουλ του Κωνσταντίνου Παρασκευά.

Ήταν τέτοια η απόσταση μεταξύ του σημείου που εκτελέστηκε το φάουλ και της εστίας του ΠΑΟΚ που ο φωτογραφικός φακός δεν χώρεσε ολόκληρη τη φάση.


Μετά την επίτευξη του 1-1 από τον Χαραυγιακό, σκορ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, παρακολουθήσαμε έναν δυνατό και σκληρό παιχνίδι, για γερά νεύρα, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις εστίες των δυο ισοδύναμων ομάδων και οι ευκαιρίες να χάνονται εκατέρωθεν.



Με την προσθήκη στον όμιλο ομάδων όπως η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, το Παλαιό Φάληρο, ... από την ερχόμενη εβδομάδα ο όμιλος γίνεται από τους ανταγωνιστικότερους στην κατηγορία παμπαίδων, σε Πανελλαδικό επίπεδο και είναι σίγουρο ότι οι συμμετέχοντες αθλητές θα πάρουν πολλά θετικά στοιχεία έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.


Ο προπονητής του Α.Ο. Χαραυγιακού Ηλιούπολης Γιώργος Βέργης είχε στη διάθεσή του τους νεαρούς ποδοσφαιριστές:

Ψύλλιας Θεόδωρος, Σόφιας Γιάννης, Κορδαλής Νικόλαος, Παρασκευάς Πάνος, Ψυχογιός Μάρκος, Μιμηγιάννης Χρήστος, Αιβαλιώτης Θανάσης, Βέργης Κωνσταντίνος, Τσούτσης Βαγγέλης, Ζαζάρας Νικόλαος, Ζάχος Γεώργιος, Οικονομέας Κωνσταντίνος, Μούντζιας Γιάννης, Λυμπερόπουλος Γιάννης, Παρασκευάς Κώνσταντίνος, Κάνδηλας Διονύσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: