ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αποκαλυπτικό το δελτίο τύπου του Δήμου Ηλιούπολης για την κακοδιαχείρηση των προηγούμενων διοικήσεων όμως αποκαλύπτουν και τις δικές τους εμμονές να διατηρούν με υψηλό κόστος το Μουσείο Εθνικού Διχασμού στην Πόλη μας.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Αποκαλυπτικό το δελτίο τύπου του Δήμου Ηλιούπολης για την κακοδιαχείρηση των προηγούμενων διοικήσεων όμως αποκαλύπτουν και τις δικές τους εμμονές να διατηρούν με υψηλό κόστος το Μουσείο Εθνικού Διχασμού στην Πόλη μας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την ρύθμιση του υπολοίπου των 296.000 ευρώ σε 60 άτοκες δόσεις με μηνιαία δόση 4.938,15 ευρώ αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης εξασφαλίζοντας έτσι για το Δήμο μεγαλύτερη ρευστότητα.
Θυμίζουμε ότι το 2011 αναλαμβάνοντας η σημερινή πλειοψηφία τη διοίκηση του Δήμου, παρέλαβε χρέη στην ΕΥΔΑΠ που υπερέβαιναν τα 2.200.000 ευρώ.

Μέσα σε πέντε χρόνια, με τη χρηστή διοίκηση και την αντιμετώπιση της σπατάλης κατάφερε σήμερα το χρέος αυτό να περιορίζεται στις 296.000 ευρώ.

Οι βασικές ενέργειες που οδήγησαν σ’ αυτήν την μείωση και εξοικονόμησαν ετησίως εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ ήταν οι εξής:


α. Αντιμετώπιση όλων των διαρροών νερού στα σχολεία της πόλης μας.


β. Αποσύνδεση του αυτόματου ποτίσματος από το δημοτικό φωτισμό που μέχρι το 2011 είχε ως αποτέλεσμα ακόμα και σε μέρες βροχερές να ποτίζονται οι χώροι πρασίνου της πόλης.


γ. Τοποθέτηση συστημάτων εξοικονόμησης νερού σε κοινόχρηστους χώρους.


δ. Επικαιροποίηση όλων των μετρητών της ΕΥΔΑΠ, που όπως αποδείχτηκε εμφάνιζαν λανθασμένες χρεώσεις.

Έτσι, στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκαν οι επιχορηγήσεις προς τις σχολικές επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ύψους 596.000 ευρώ, όπως και των σχολικών τροχονόμων ύψους 18.000 ευρώ.

Επίσης εγκρίθηκαν οι επιχορηγήσεις του Δήμου μας προς τα τρία Νομικά του Πρόσωπα. Για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης 40.000 ευρώ, για το ΚΑΦΑΔΗΛ (Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και ΚΑΠΗ) 1.200.000 ευρώ, και για το ΠΑΟΔΗΛ (Πολιτισμός και Αθλητισμός) 800.000 Ευρώ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Έχουμε κατά επανάληψη γράψει για την κακοδιαχείρηση των προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου μας. Άλλωστε από εμάς διαβάσατε για πρώτη φορά για το σκάνδαλο κακοδιαχείρησης της ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε για την οποία μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμιά ποινική τιμωρία. 

Τώρα μαθαίνουμε για το ΝΕΡΟ και πως φούσκωσαν τους λογαρισμούς επί δεκαετίες για να φτάσει στο εξωπραγματικό ποσό των 2.000.000 ευρώ . Φανταστείτε πόσο θα ήταν η ΔΕΗ και τώρα ξέρετε πως βούλιαξε η χώρα και χρεοκόπησε η Πατρίδα μας αφού από τον Κρατικό Προϋπολογισμό πληρώνονταν όλα αυτά. Τώρα για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης η νυν δημοτική διοίκηση έβγαλε κονδύλι 40.000 ευρώ. Και αναρωτιόμαστε σε τι χρησιμεύει η διατήρηση και χρηματοδότηση του Μουσείου Εθνικού Διχασμού στην Πόλη μας; Πόσοι Ηλιουπολίτες επιθυμούν να διατηρείται και να μην γίνει ένα άλλο ΚΑΠΗ ή ένα κοινωνικό παντωπολείο ο χώρος ; 

Πόσοι υπάλληλοι απασχολούνται σε αυτό και τι ακριβώς αντικείμενο έχουν; Αυτά και άλλα ανάλογα θα μας απασχολήσουν γιατί από ότι φαίνεται καμιά δημοτική αρχή δεν τιμωρείται ΠΟΤΕ στην Ελλάδα για διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Έτσι έγιναν και λαοπρόβλητοι Δήμαρχοι ο Κιντής , ο Γεωργάκης , ο Αναγνώστου και φυσικά θα γίνει όταν τελειώσει την θητεία του και ο νυν αφού πέτυχε εξοικονόμηση πόρων ελέω κρίσης και φυσικά για να παραμείνει και δεύτερη θητεία στη θέση του και να διεκδικεί με πολλές πιθανότητες και μια τρίτη. 

'Αλλωστε οι αριστεροί της Πόλης μας απολαμβάνουν και Μουσείο για να θυμούνται τα εγκλήματα που διέπραξαν εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Ο Άρης Βελουχιώτης δηλαδή που μας ήθελε ΣΟΒΙΕΤ τιμάτε ακόμα και σήμερα από ευτυχώς ελάχιστους παραπλανημένους νέους που θεωρούν πως υπήρξε πατριώτης. Ευτυχώς η πλειοψηφία πλέον γνωρίζει για τους κομμουνιστικούς "παραδείσους" και έτσι αποβράσματα σαν και αυτόν έχουν καταγραφεί με ΑΡΝΗΤΙΚΟ πρόσημο στην συνείδηση της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού. 

Τα παραμύθια της Αριστεράς τελειώνουν ένα-ένα και οι δήθεν ήρωές της αποκαθηλώνονται αρχικά στις συνειδήσεις των πολιτών και στην συνέχεια από πάρκα , πλατείες και μουσεία.Σε όλα τα πρώην ανατολικά κράτη οι προτομές των αποβρασμάτων αυτών έχουν καταστραφεί από τους Δημοκρατικούς πλέον πολίτες που αποφασίζουν για τις τύχες τους χωρίς τον Πατερούλη -Στάλιν και την "μαμά" ΕΣΣΔ. 

 Η στιγμή που και η Πόλη μας θα απαλλαγεί από τα αριστερά σύνδρομα του παρελθόντος δεν αργεί, για αυτό ας μην σπαταλάμε χρήματα για αρνητικά πρότυπα. Δεν έχω δει ούτε ένα άγαλμα στην Πόλη μας ενός Εθνικού Ήρωα, δεν έχω δει ακόμα να τιμάτε ο Μέγιστος των Ελλήνων Μέγας Αλέξανδρος ,βλέπω μόνο να τιμώνται κομμουνιστές Δήμαρχοι , κατσαπλιάδες που ήθελαν να μας κάνουν ΣΟΒΙΕΤ , και πολιτικάντηδες ψεύτες όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου να γίνονται δρόμοι!!! Και μετά όλοι αυτοί αναρωτιούνται γιατί βγήκε ο Τσίπρας Πρωθυπουργός . 


Με τόσους κλέφτες πολιτικούς που έκανε Πρωθυπουργούς και Υπουργούς το ΠΑ.ΣΟ.Κ ο Αλέξης φαντάζει και είναι "αθώα" περιστέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: