ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Λυκογιάννη: «Δεν τα παρατήσαμε ποτέ»

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Λυκογιάννη: «Δεν τα παρατήσαμε ποτέ»


Πολύ σκληρή για να… χάσει, αποδείχτηκε η Ηλιούπολη στην 18η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων με πολύ πάθος, πείσμα και τεράστια θέληση για νίκη, έκανε μεγάλη εκτός έδρας ανατροπή και απέδρασε με 3-2 από το Μαρκόπουλο.

Ένα δίποντο που βοήθησε σημαντικά τις νικήτριες να κάνουν ένα σοβαρό βήμα παραμονής στην κατηγορία, να αποβάλλουν το άγχος που τις συντροφεύει από την αρχή της περιόδου και να αποκτήσουν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου.

Για το «ριφιφί» νίκης, η «σκηνοθέτιδα» της χτεσινής θεαματικής «απόδρασης» από το Μαρκόπουλο, η εμβληματική προπονήτρια της Ηλιούπολης, Δήμητρα Λυκογιάννη, αφού απέδωσε τα εύσημα στις παίκτριες της, σχολίασε στον Volleyplanet για την έκβαση του ματς:

«Από το δεύτερο σετ, αρχίσαμε να πιέζουμε περισσότερο στο σέρβις και να διαβάζουμε την ανάπτυξη της πασαδόρου η οποία έδινε μεγάλο όγκο επιθέσεων στην Eσντελ.

Καταφέραμε σε κάποιο βαθμό να στηθούμε σωστά αμυντικά, περιορίσαμε τις επιθετικές λύσεις του αντιπάλου και κατορθώσαμε να πάρουμε τις αντεπιθέσεις.

Θεωρώ ότι σε αυτό το παιχνίδι δείξαμε ψυχικά αποθέματα και μεγάλη πίστη για την νίκη δεν τα παρατήσαμε πουθενά και νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου μας ενώ ανέβηκε σημαντικά και η αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Πάντως θεωρώ ότι ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» οριστικά η παραμονή μας αφού έχουμε μπροστά μας (Κυριακή) ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Πορφύρα. Επίσης ο ΟΠΕΡ έχει δυο λιγότερα παιχνίδια. Πιστεύω η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό στην επόμενη αγωνιστική.»

Η Ηλιούπολη όμως δεν σταματάει εκεί αφού μέσα σε 48 ώρες, την Τρίτη, θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να παίξει νοκ άουτ παιχνίδι κυπέλλου (18.30) με την φορμαρισμένη Ελπίδα Αμπελοκήπων η οποία είναι αήττητη σε 20 ματς (Α2 και κυπέλλου) από την αρχή της περιόδου. Η κ. Λυγκογιάννη για το ματς αυτό, δήλωσε:
«Σίγουρα με την Ελπίδα πάμε να διεκδικήσουμε την προκριση στο φαιναλ φορ της Χίου και αν και θα είμαστε αντιμέτωποι με την κούραση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το επιθυμητό αποτέλεσμα.»
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: