ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δική σας επικοινωνία μαζί μας θα δώσει προβολή στα δικά σας προβλήματα

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Η δική σας επικοινωνία μαζί μας θα δώσει προβολή στα δικά σας προβλήματα



Μπορεί να είναι "μικρή" η Πόλη μας αλλά δεν είναι δυνατόν να έχουμε "μάτια" παντού. Από τα δικά σας ηλεκτρονικά μηνύματα περιμένουμε να μας υποδείξετε θέματα που σας απασχολούν και θα γίνουν το επόμενό μας ρεπορτάζ.
Το τελευταίο διάστημα παρατηρείτε πως έχετε γίνει παθητικοί παρατηρητές των αναρτήσεών μας και αυτό δεν μας αρέσει καθόλου. Εσείς δίνετε τον παλμό στο να υπάρχει αυτό εδώ το ιστολόγιο. Μπορεί εμείς να έχουμε πολύ συγκεκριμένες απόψεις πάνω στα καυτά θέματα της επικαιρότητας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε και την δική σας ΑΠΟΨΗ. Και μπορεί να σχόλιά μας να είναι ανοιχτά αλλά ελάχιστοι μπαίνετε στον κόπο να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε δημιουργικά και με επιχειρήματα μαζί μας. Θα ήθελα π.χ να ξέρω πως βλέπουν οι συνδημότες μου το θέμα με τους πρόσφυγες που καθημερινά είναι από τα κεντρικά σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ.

Θα ήθελα δηλαδή να ξέρω εάν συμφωνείτε πως ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ η Ευρωπαϊκή "συνοχή" από τις ορδές προσφύγων-εποίκων που θα κατακλύσουν κάθε γωνιά της Ε.Ε αλλά κυρίως της Πατρίδας μας. Θα ήθελα να ξέρω πως θα βλέπατε π.χ να δημιουργηθεί και στην Πόλη μας ένας χώρος υποδοχής προσφύγων-μεταναστών αφού οι περισσότεροι από εσάς στηρίζετε και ψηφίζετε "αριστερά" κόμματα στις εθνικές αλλά και στις τοπικές εκλογές. Άλλωστε υπάρχουν οι χώροι στην Πόλη μας και από ό,τι φαίνεται και η καλή διάθεση των περισσοτέρων κατοίκων.

Μάλλον αποτελώ θλιβερή μειοψηφία που δεν θέλω να δω και στην Πόλη που γεννήθηκα να γεμίζουμε μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες αφού ακόμα και η Εκκλησία μας βοηθάει στο να εξισλαμιστεί πλήρως η Πατρίδα μας. Βλέπετε ο Μακαριστός Χριστόδουλος "κοιμήθηκε" νωρίς και σε αυτό φρόντισαν όλοι οι πολέμιοί του που έβλεπαν τον μεγάλο Ιεράρχη να μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά τους για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και διάλυση των εθνικών κρατών.

Θέλω λοιπόν και θα το παλέψω και με διάφορες εκδηλώσεις να ξέρω τι εσείς σκέπτεστε και εάν συμμερίζεστε τις δικές μου σοβαρές ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ πως σε μερικά χρόνια θα βλέπουμε γυναίκες με μαντήλες και στην πανέμορφη Πόλη μας.


Θέλω την ΔΙΚΗ σας άποψη με μηνύματα , με σχόλια με παρουσίες καθημερινές και υγιή διάλογο στην ομάδα μας στο facebook και φυσικά ενοχλείστε μας και τηλεφωνικά όταν εσείς θεωρείτε πως μπορούμε  να προβάλλουμε την ΔΙΚΗ σας φωνή. Εσείς ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ για το μέλλον σας , εσείς δίνετε ΔΥΝΑΜΗ σε αυτούς που διαλύουν την Χώρα μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: