ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε


ΜΑΖΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ 
Θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να σας πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τις εκατοντάδες καθημερινές επισκέψεις σας στο ιστολόγιό μας.
Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να γράφουμε αδέσμευτα και μη υπολογίζοντας το όποιο κόστος τις αλήθειες που πονάνε όσους επί δεκαετίες διαχειρίζονται τις τύχες της Πόλης μας.

Η διαδημοτική ΟΜΕΡΤΑ δεν μας αφορά και πάντα με κριτική διάθεση αντιμετωπίζουμε όλες τις διοικήσεις του Δήμου. Στα καλά λέμε ένα μεγάλο μπράβο και στα κακώς κείμενα βγάζουμε "δόντια" υπερασπιζόμενοι πάντα το κοινό καλό των συμπολιτών μας.

Γι ' αυτό εάν και έχουμε συγκεκριμένες ιδεολογικές ρίζες επιβιώνουμε σε μια Πόλη με κυρίαρχη την κεντροαριστερά χωρίς ποτέ να κρύψουμε τις δικές μας πολιτικές προτιμήσεις.

Ο δικός σας καθημερινός αγώνας για επιβίωση μας δίνει  κουράγιο να αφιερώνουμε όλο τον ελεύθερο χρόνο μας στη διατήρηση αυτού του ιστολογίου.

Του ιστολογίου που δέχεται την δική σας φωνή και την κάνει να ακούγεται ΔΥΝΑΤΑ εκεί που πρέπει.


Μην διστάσετε να μας στείλετε τις δικές σας καταγγελίες για τα κακώς κείμενα. Μην μπείτε καν στον κόπο να μας πείτε ποιοι είσαστε, απλώς δώστε μας την πληροφορία, να την κάνουμε ρεπορτάζ και να την δείτε εδώ ως ΕΙΔΗΣΗ.

Η φωνή μας δυναμώνει μέρα με την μέρα χάρη στις δικές σας επισκέψεις στο φιλόξενο ιστολόγιό μας.


Μαζί θα πάμε την Πόλη μας μπροστά, όσα εμπόδια και να μας βάζουν κάνοντας εποικοδομητική αντιπολίτευση αφού δεν βλέπουμε καμιά διάθεση από την αντιπολίτευση του Δήμου να κάνει έστω και μια πρόταση ΟΥΣΙΑΣ παρά μόνο βγάζει στα δημοτικά συμβούλια άναρθρες κραυγές!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: